BB Systems

Drie jaar geleden zijn we verhuisd naar een groter bedrijfspand aan het Grondzijl te Groningen met volop uitbreidingsmogelijkheden. Door de stabiele groei is het huidige kantoor te klein geworden. In de periode tussen kerst en oud en nieuw hebben we afscheid genomen van ons oude kantoor.

Tijdens de verbouwing werd de kantine van BB Systems omgebouwd tot een tijdelijke en knusse werkplek. Ook werd er in deze periode iets vaker thuisgewerkt, zodat we toch op volle kracht door konden werken. Sinds februari is onze verbouwing gereed en zijn we erg blij met het resultaat. Hippe interieur merken als WOOOD, Made, Laforma en Basiclabel in combinatie met staal, beton, hout en stof zorgen voor een moderne werkplek met ruimte voor productiviteit, ontspanning, creativiteit en teamwork passend bij onze visie.

Benieuwd naar onze verbouwing?

SoundBar

Ook hebben we in de centrale hal de nodige technische aanpassingen gedaan, zowel groot als klein met als resultaat:
• een Coffee corner
• een Loungehoek
• en onze eigen SoundBar

Benieuwd naar onze SoundBar?

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar een installatie of wilt u meer informatie? BB Systems denkt graag met u mee voor specifieke wensen en eisen. Wij werken ook voor en samen met installateurs. Neem contact met ons op via het contactformulier. U kunt ook bellen naar onze vestiging: 050 5491662.