NBD Biblion Zoetermeer

Voor NBD Biblion te Zoetermeer hebben wij een cloud gebaseerde ruimtereservering oplossing gerealiseerd. Meerdere overlegruimtes zijn voorzien van Evoko Naso roommanagers. De Evoko Naso boekt de kamer, zodat medewerkers van NBD Biblion zich volledig kunnen concentreren op hun vergadering. Dankzij het digitale vergaderreserveringssysteem worden dubbele boekingen en het onnodig onderbreken van lopende vergaderingen voorkomen.

De intuïtieve verlichting rondom de Evoko Naso geeft in drie kleuren weer of een ruimte bezet (rood), gereserveerd (geel) of vrij is (groen). Komt u dichter bij het display, dan registreert de nabijheidssensor dit en krijgt u uitgebreidere informatie te zien. De informatie op het scherm kan worden weergegeven in 23 talen.

Via het 8” touchscreen boekt een medewerker op eenvoudige wijze een beschikbare vergaderruimte, indien een ruimte niet beschikbaar is wordt het eerstvolgende tijdslot weergegeven. De pictogrammen geven in één oogopslag weer welke apparatuur er in iedere kamer beschikbaar is. Mist er apparatuur of is er iets defect, ook dat kan via het touchscreen worden aangeven. De gehele oplossing inclusief programmering, bekabeling en installatie is door ons succesvol uitgevoerd.

Over NBD Biblion

Bibliotheken ondersteunen en ontzorgen.
We geloven in de kracht van openbare bibliotheken en bibliotheken op school en de verhalen die hier te vinden zijn. Verhalen in allerlei soorten en maten die leesbevordering en leesplezier stimuleren. Omdat ze de verbeelding prikkelen, mensen helpen de wereld beter te begrijpen en kennis vergroten. We zetten ons dagelijks in om de openbare bibliotheken en bibliotheken op school zoveel mogelijk te ondersteunen en te ontzorgen. Ook binnen de snel veranderende digitale samenleving.

Bron: website NBD Biblion

Meer informatie?

Interesse in wat wij voor uw vergaderruimte kunnen betekenen? Onze experts staan voor u klaar, wij maken graag een vrijblijvende aanbieding!
Ook zorgeloos vergaderen met Evoko Naso? Bekijk de mogelijkheden op onze website.