H&S Foodtrans

Over H&S Group

‘’H&S Group is een toegewijd transportbedrijf op het gebied van voeding. Het bedrijf gelooft dat het de klanten de beste oplossing kan bieden met de focus op kwaliteit en innovatie.

Met een vloot van ongeveer 1.200 levensmiddelen, opererend met alleen maar tankunits binnen Europa en Rusland is H&S Group een toonaangevende dienstverlener in haar sector. Als multimodale exploitant is H&S Group gespecialiseerd in wegvervoer en intermodale tankcontainers. Met een netwerk van eigen voertuigen en toegewijde co-makers in verschillende hubs in heel Europa en Rusland, biedt H&S multimodale diensten voor levensmiddelen.’’

(Bron: H&S Group)

Project

Het kantoor in Oss (H&S Foodtrans) bestaat uit een open kantoortuin. Veel geluiden zorgen voor een negatieve invloed op de werkplek, productiviteit, privacy en het stressniveau. Sound Masking is de oplossing om deze kantoortuin comfortabeler te maken. Sound Masking zorgt er voor dat het geluid in de ruimte wordt gemaskeerd en de spraak wordt verbeterd.

BB Systems heeft bij H&S Foodtrans het oude Sound Masking systeem vervangen, omdat het oude Sound Masking systeem gebreken begon te vertonen. In het kantoorgedeelte met aanliggende kantine van H&S Foodtrans zijn 56 luidspreker emitters in het systeemplafond gemonteerd. Om het volume te beheren en de timer eenvoudig in te kunnen stellen is er voor gekozen om de controle module in de techniekruimte te installeren.

De zone controller kan op diverse manieren worden toegepast. Hierbij kan gedacht worden aan diverse volume instellingen, het per zone inregelen van volume, aanpassen van de frequenties en tevens is het mogelijk om het systeem lokaal uit te breiden met een volumeregelaar. De controller beschikt over een interne klok, waardoor de medewerker van H&S Foodtrans de controller niet aan of uit hoeft te zetten. Bovendien zijn de instellingen en het paneel te beveiligen tegen ongewenst gebruik. Alle instellingen zijn in te regelen via een PC of Mac.

Meer informatie?

Heeft u ook interesse in een Sound Masking systeem? Lees er alles over op de pagina Sound Masking. U kunt ook contact met ons opnemen via het contactformulier of bellen naar 050 5491662