Nationale-Nederlanden Rotterdam

Over Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden behoort met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Nationale-Nederlanden biedt een compleet assortiment aan producten waaronder verzekeringen, pensioenen, banksparen, sparen, hypotheken, beleggingen en leningen. De combinatie deskundige en betrokken medewerkers, goede producten en diensten en een juiste verhouding tussen prijs en kwaliteit stelt ons in staat de beste oplossing voor u, onze klanten, te vinden.

Met ruim 170 jaar ervaring in verzekeringen heeft Nationale-Nederlanden een deskundigheid opgebouwd die we dagelijks inzetten om onze klanten op een persoonlijke manier verder te helpen in het leven.

Bron: NN

Project

Onlangs heeft BB Systems Sound Masking bij Nationale-Nederlanden verzorgd. Sound Masking zorgt dat een kantoor een comfortabele werkomgeving wordt door geluid te verminderen en de spraak privacy te verbeteren.

Het NN kantoor in Rotterdam beschikt over koelplafonds, waardoor de installatie van Sound Masking met een andere werkwijze gerealiseerd is dan normaliter het geval. De emitters zijn in dit specifieke geval in de bandrasters aangebracht.

Met Sound Masking verbetert Nationale-Nederlanden de algehele akoestische omgeving en waarborgt zij de privacy van de werknemers en bezoekers met behoud van een open- en gezamenlijke kantooromgeving.

Meer informatie?

Heeft u ook interesse in een Sound Masking systeem? Lees er alles over op de pagina Sound Masking. U kunt ook contact met ons opnemen via het contactformulier of bellen naar 050 5491662