Wittebrug Lease

wittebrug lease overview

Voor een leasemaatschappij in Den Haag hebben wij een ultramodern roombookingsysteem gerealiseerd. Het roombookingsysteem bestaat uit meerdere Evoko Liso’s.

Wittebrug Lease is nu in staat om eenvoudig een ruimte te reserveren middels Office365 of door aanraking van het scherm. Dankzij de ingebouwde zoekfunctie van de Evoko Liso, is het mogelijk om inzicht te krijgen in de beschikbaarheid van vergaderruimtes en is het mogelijk om direct een ruimte te reserveren. Daarnaast kan binnen het netwerk gezocht worden op het formaat van een vergaderruimte en de gewenste apparatuur welke benodigd zijn tijdens een vergadering. Het touch-scherm toont vervolgens aan welke faciliteiten/apparatuur in een vergaderruimte beschikbaar zijn.

De gehele oplossing inclusief programmering, bekabeling installatie is door ons succesvol uitgevoerd.

Over Wittebrug Lease

Wittebrug Lease is een middelgrote leasemaatschappij. Wij leveren flexibele en zorgeloze automobiliteit tegen zo laag mogelijke kosten. Met een klantgerichte benadering richten wij onze dienstverlening op uw specifieke mobiliteitsbehoefte en hanteren daarbij transparante voorwaarden. Of het nu gaat om een auto voor één dag of voor zestig maanden.

Zorgeloze mobiliteit van Wittebrug Lease.

Meer informatie?

Interesse in wat wij voor uw vergaderruimte kunnen betekenen? Onze experts staan voor u klaar, wij maken graag een vrijblijvende aanbieding!

Ook zorgeloos vergaderen met Evoko Liso? Bekijk de mogelijkheden op onze website.