Evoko Liso

Liso-korridor

Met trots gepresenteerd de nieuwe lichting Touch screen oplossing voor vergaderruimten, de Evoko Liso. De opvolger van de Evoko Room Manager is ontworpen door Zweedse designers.

Zorgeloos vergaderen

De Evoko Liso is compleet gebouwd op een nieuw platform. Het ultramoderne ontwerp is voorzien van designelementen en beschikt over een gebruiksvriendelijke grafische interface. Hierdoor is het nog makkelijker om een ruimte te reserveren.  Een reservering kan geschieden via een digitale kalender of door aanraking van het scherm. Dankzij de ingebouwde zoekfunctie van de Evoko Liso, is het mogelijk om inzicht te krijgen in de beschikbaarheid van vergaderruimtes en is het mogelijk om direct een ruimte te reserveren. Daarnaast kan binnen het netwerk gezocht worden op het formaat van een vergaderruimte en de gewenste apparatuur welke benodigd zijn tijdens een vergadering. Het touch-scherm toont vervolgens aan welke faciliteiten/apparatuur in een vergaderruimte beschikbaar zijn (bijvoorbeeld welk formaat digi-board in de vergaderruimte hangt). Via het touch-scherm kan direct een defect aan de aanwezige faciliteiten/apparatuur in een vergaderruimte worden doorgegeven aan het team van beheer.

Het 8 inch beeldscherm is voorzien van een zeer hoge resolutie wat zorgt voor een helder beeld. De Evoko Liso is voorzien van een sensor, indien een persoon naar het display loopt veranderd de informatie op het display.

Just Touch

  • Op het touch-scherm kan direct / ad-hoc de vergaderruimte worden gereserveerd.
  • Op het touch-scherm kan direct / ad-hoc een reservering van een vergaderruimte worden beëindigd (wanneer een meeting bijvoorbeeld eerder dan gepland is afgelopen). De ruimte is dan in het reserveringssysteem direct weer door andere collega’s te reserveren.
  • Op het touch-scherm kan direct / ad-hoc een reservering van een vergaderruimte worden verlengd (mits vergaderruimte in dat tijdvak ‘vrij’ is). Het touch-scherm toont een overzicht van de gemaakte reserveringen voor desbetreffende vergaderruimte. Op het scherm zie je dus tot hoe laat een vergaderruimte ‘bezet’ is of vanaf welke tijd de ruimte ‘bezet’ is.

Incheck optie

Het systeem biedt de mogelijkheid om medewerkers te laten bevestigen dat ze een gereserveerde vergaderruimte daadwerkelijk gebruiken (Incheck optie), zodat een  vergaderruimte automatisch ‘vrij’ wordt geven als deze wel gereserveerd is maar niet gebruikt wordt. Ongeacht de wijze waarop de reservering is gemaakt, via Office 365 (Outlook) of ad-hoc via het touch-scherm, wordt overal realtime dezelfde beschikbaarheidsinformatie van vergaderruimtes getoond.

Datamanagement

Met een Evoko Liso kun je binnen je organisatie data gericht sturen, vergaderpatronen kunnen in beeld worden gebracht. Het Evoko Home reserveringssysteem beschikt over een rapportagemogelijkheid (dashboard) waarmee de bezettingsgraad van vergaderruimtes kan worden bekeken, daarnaast is het mogelijk om een ‘no-show’ overzicht te genereren om inzichtelijk te maken welke van de gereserveerde vergaderzalen niet in gebruik zijn genomen op het gereserveerde moment.

Nieuw Design

evoko_liso_banner

“Get A Room” App

Met de Evoko Get A Room-app wordt vergaderingen plannen kinderspel. Met de app kunt u op afstand beschikbare vergaderruimtes zien en kunt u collega’s uitnodigen voor een vergadering. De Get A Room app beschikt over een aantal filters die u kunt toevoegen aan een geplande vergadering, zoals: tijd, capaciteit en de benodigdheden. In de app wordt aangegeven wanneer de kamer bezet is en waar er dichtstbijzijnde kamer is. Ook is het mogelijk om via de app vergaderingen te annuleren of te verlengen.

Technische specificaties

Koppeling mogelijk met Technische informatie Meegeleverde accessoires
Microsoft Office 365 Server aanbevolen : Dual Core CPU-4GB-30GB  Wall Mount
Microsoft Exchange 2019  Memory 2GB DDR3L  Power adapter
Microsoft Exchange 2016  Storage 4GB eMMC
Microsoft Exchange 2013  Display 8 inch, XGA 1024 x 768, Brightness 300 nits (before touch)
Google G Suite 8-inch capacitieve aanraking
IBM / Lotus Domino Smartcloud  Glass display cover (approx. 1mm)
Evoko Booking (standalone version)  LED
40 of green/red LED’s around the edge of the PCBA
3 white LED for logo Reset Button (paperclip switch)
 External I/O | USB 2.0 | Micro USB | RJ-45, Ethernet 10/100/1000 Mbit | PoE & PoE + | DC 12 v (accessoire)
 Wireless Wi-Fi 802.11 a/b/g/n
Data Collection RFID/ NFC
Sensor IR Proximity Sensor | detection range: 5cm to 1.1m Ambient light sensor
Physical Weight: 1.3 kg | Dimension: 200 x 200 x 25 mm
PoE IEEE 802.3af

Authorized Evoko Reseller

BB Systems is authorized Evoko Reseller, u kunt bij ons terecht voor het gehele Evoko assortiment. Als erkend Evoko dealer zijn wij getraind om u te kunnen voorzien van het juiste advies, maar ook het gebruik en het instellen van de apparatuur.

Interesse?

Interesse in wat wij voor uw vergaderruimte kunnen betekenen? Onze experts staan voor u klaar, wij maken graag een vrijblijvende aanbieding!

 

 

 

Recente projecten

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op:

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor