Barco XMS Cloud Management Platform

De Barco XMS Cloud is een cloudgebaseerde apparaatbeheersoftware, waarmee IT-managers alle basiseenheden van ClickShares en/ of WePresent draadloze apparaten in het netwerk kunnen besturen. Het beheren van meerdere devices is nu net zo eenvoudig als delen met Clickshare.

XMS Cloud Management Platform biedt meer, veilige mogelijkheden voor enterprise apparaatbeheer. Het XMS Cloud Management Platform biedt een eenvoudig te gebruiken interface voor extern en betrouwbaar apparaat beheer, levert handige analyses en is gebruiksvriendelijk.

Voor grotere installaties is het een uitdaging om apparaten op afstand eenvoudig te onderhouden, te beheren en te bewaken. We zien vaak dat apparaten zijn verdeeld over verschillende gebouwen en locaties, dankzij het XMS Cloud Management Platform van Barco wordt deze uitdaging perfect aangepakt.

Om toegang te krijgen tot het XMS Cloud Management Platform, moet een Cloud Gateway worden geïnstalleerd in de IT-netwerken van het bedrijf. Barco biedt daarom de XMS Edge , een hardwareapparaat als enige toegangspoort tot de cloud en de XMS Virtual Edge , een gratis download in de vorm van een gemakkelijk inzetbare virtuele machine aan.

Volledige controle

Met Barco XMS Cloud Management Platform hebben geselecteerde IT medewerkers volledige controle over alle basisunits in het netwerk. Ze kunnen veilig toegang krijgen tot en configureren van eenheden, hun gezondheidsstatus bewaken en deze updaten met slechts een paar klikken naar de meest recente firmware. U kunt de software update inplannen na kantoortijd, waardoor u geen downtime ervaart. Zelfs voordat gebruikers op de hoogte zijn van een probleem, bijv. over statusmeldingen, optimalisatie en/of onderhoud heeft u IT afdeling de mogelijkheid om snel problemen op te lossen. Met toegang tot realtime informatie kunnen IT-managers ervoor zorgen dat hun gebruikers van uw onderneming altijd genieten van een continue, vlekkeloze vergadering en gebruikerservaring.

Rendement op investering (ROI)

Het besturen van een digitale werkplek kan worden verbeterd, mits je toegang hebt tot de juiste data. Kennis over gebruikersacceptatie van nieuwe technologie en ROI in een onderneming helpt de capaciteit van de werkplek te optimaliseren. Een eerste reeks analyses over het gebruik van vergaderruimten die nodig zijn voor vergaderruimtebeheer is kort na de lancering beschikbaar via een duidelijk visueel dashboard. XMS Cloud Management Platform geeft u inzichten in de bezettingsgraad van uw werkplekken, samenwerken op afstand en goedkeuring van samenwerkingservaringen zoals touch-functionaliteiten en BYOD.

De meest veilige optie

Barco XMS Cloud Management Platform is gebaseerd op Microsoft Azure-technologie en is getest op penetratie, waardoor het een zeer veilige oplossing is voor apparaat beheer op afstand.

Als apparaat beheer via onze Cloud-oplossing niet mogelijk is, is er de mogelijkheid om XMS Edge of XMS Virtual Edge als lokaal beheerknooppunt te gebruiken. Er is slechts een deel van de functionaliteiten beschikbaar voor dit on premise management. De analyses en rapporten zijn niet beschikbaar wanneer alleen met XMS Edge of XMS Virtual Edge wordt gewerkt.

Kenmerken

• Gezondheids- en statuscontrole Planning van software-updates (van een externe locatie naar overal ter wereld)
• Gebruikersbeheer (Wijs gebruiksrechten toe in overeenstemming met gebruikersverantwoordelijkheid, bijv. Een facility manager kan alle eenheden in zijn faciliteit zien, terwijl zijn manager het volledige overzicht krijgt)
• De integratie van ClickShare en WePresent-eenheden in het bedrijfsnetwerk vergemakkelijken.
• Configuratiesjablonen: maak standaard configuratiesjablonen die kunnen worden geïmplementeerd voor iedereen of voor slechts een selectie van basiseenheden in een netwerk
• Meldingen per e-mail: nieuwe firmware beschikbaar / waarschuwingen basisstation en systeemwaarschuwingen
• Wallpaper-installatie: nieuwe achtergronden naar een willekeurige basiseenheid duwen
• Op afstand opnieuw opstarten van basiseenheden

Video

Authorized Barco Reseller

BB Systems is authorized Barco Reseller , u kunt bij ons terecht voor het gehele Barco assortiment waaronder de CSE-800. Als erkend Barco dealer zijn wij getraind om u te kunnen voorzien van het juiste advies, maar ook het gebruik en het instellen van de apparatuur.

Interesse?

Interesse in wat wij voor u kunnen betekenen? Onze experts staan voor u klaar, wij maken graag een vrijblijvende aanbieding!