Nog eenmaal…, op Nederlandse bodem, deel 3

Tijdens de vorige editie van de ISE maakten we al kennis met de Evoko Pusco Floor, maar nu is er ook de Evoko Pusco Wall en de nieuwe productlijn Evoko Naso. Een ruimtereserveringssysteem die nog meer kan en geschikt voor een brede doelgroep. De Evoko Naso biedt gebruikers en beheerders een volledige workplace management oplossing die eenvoudig op en af te schalen is. De Evoko Naso beschikt over een drietal uitbreidingsmogelijkheden, namelijk:

Evoko Naso

  • Rose – Room Services
    Ruimtereservering gekoppeld aan platformen als Office365 en Google. Functies zoals automatische aanmelding, buffer zones en catering opties. Plattegronden toevoegen om zo eenvoudig mogelijk de route naar de vergaderruimte te vinden.
  • Pepper – Personal Place Resources
    Denk bijvoorbeeld aan werkplekken reserveren (flex, maar dan op basis van reservering), parkeerplekken reserveren. Aanvullende diensten voor personeel binnen uw bedrijf.
  • Guava – Guest & Visitor Administration
    Bezoekers herkennen, groeten en automatisch relevante informatie tonen over geplande meetings.

Wanneer bezoekers zich aanmelden, kan de organisator van de vergadering een melding krijgen, zodat zij of hij de gasten goed kan ontvangen.

Van informatief presenteren tot interactief communiceren, de Flexline maakt het eenvoudiger. De Flexline is uitermate geschikt voor collegezalen, conferentieruimte en andere b2b oplossingen. De Flexline van ErgoXS zorgt ervoor dat u makkelijk kan werken met uw beeldscherm of touchscreen en is zowel als vaste als verrijdbare oplossing te verkrijgen. De Flexline is voorzien van een strak design, beschikt over ruimte voor bekabeling en montage van een bedieningspaneel, stekkerdoos, soundbar, camera en meer.

De IER-serie van Samsung is speciaal ontworpen voor winkels en biedt ultieme flexibiliteit. Het display ondersteunt een geavanceerd ontwerp en unieke displayconfiguraties voor binnen winkels of andere zakelijke omgevingen met portret-, landschaps-, gebogen, convexe en zelfs concave oriëntaties tot 3000R met plafond- en wandmontage opties.

Webex op Flip verenigt de innovatieve interactieve digitale flipchart-technologie van Samsung en de geavanceerde vergaderoplossing van Cisco om meer toegankelijke vergaderingen en creatieve samenwerking mogelijk te maken.

De Cisco Webex Desk Pro is de volgende stap op het gebied van virtueel vergaderen. Dit collaboratie device sluit je als secundair 4K, 27 inch beeldscherm aan op je lap- of desktop en kan ook draadloos benaderd worden. De Webex Desk Pro heeft een touchscreen waarmee je met één druk op de knop kunt deelnemen aan vergaderingen. Ook reageert het device op spraak. Het is mogelijk om ruimten te reserveren, vergadering te starten en gesprekken te beginnen door middel van eenvoudige spraak gestuurde commando’s.

Alle functionaliteiten zijn erop gericht om maximale ondersteuning te bieden bij virtuele vergaderingen. Het getoonde beeld kan eenvoudig gedeeld worden, maar ook documenten en bestanden die opgeslagen zijn op het eigen device. Bovendien kunnen extra accenten aan het beeldmateriaal worden toegevoegd doordat het beeld functioneert als een whiteboard die kan worden bediend met de vinger of touchpen. De ingebouwde camera van de Webex Desk Pro focust zich automatisch op de gebruiker en is ook geschikt wanneer men met zijn tweeën plaats neemt achter het device. De luidsprekers, 3-weg en voorzien van sub woofer, zorgen voor een helder geluid en de intelligente software is in staat om storend achtergrondgeluid weg te filteren. Leuke extra gadget is de intelligente software die gezichtsherkenning mogelijk maakt gedurende virtuele vergaderingen. Bij gebruik van deze functionaliteit worden er door de software naambordjes geplaatst onder de deelnemers aan de conference call. Erg handig wanneer je niet goed bent met namen!

Wanneer de Webex Desk Pro niet gebruikt wordt kan het device worden ingesteld als digital signage monitor waardoor de medewerkers en bezoekers van het bedrijf ten alle tijden kunnen worden geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen binnen en buiten de organisatie. De functionaliteiten en het gebruik van de Cisco Webex Desk Pro maken het eigenlijk een onmisbaar device voor alle innovatieve en flexibele organisaties die efficiënt willen opereren binnen hun branche!

Bewegende paneelmechanismen, liftmechanismen, op maat gemaakte creaties voor binnen en buitenshuis. Mechanismen die schermen verbergen en onthullen in moderne slimme woningen, residentiële-, commerciële ruimtes, outdoor en maritieme toepassingen.

Shure introduceert IntelliMix® Room – de eerste audioverwerkingssoftware voor Windows 10-pc’s die volledig is geoptimaliseerd voor gebruik met Shure netwerkmicrofoons. Met deze nieuwe, op software gebaseerde benadering kunnen systeemintegrators ook meer kamers installeren, eenvoudiger, consistenter en goedkoper dan traditionele, op hardware gebaseerde DSP-oplossingen.

Soundtube komt met een uitbreiding van haar uitgebreide portfolio luidsprekers op basis van Dante/IP nu met een IP-gebaseerde PoE Soundbar. De SoundTube STNet Dante Soundbar debuteerde op Integrated Systems Europe. SoundTube’s Dante Soundbar is een ultradunne tweeweg Dante digitale eindpuntoplossing in een soundbar-configuratie. Met een ingebouwde versterker en DSP. Het geluid van deze Soundbar draagt tot ver in de ruimte. Voor vergaderruimten, huddlerooms en andere toepassingen waar het geluid wat extra mag zijn.

De soundbar is bijzonder goed te combineren met een Shure of Sennheiser microfoonplafondtegel ook op basis van Dante. “De Soundbar brengt Dante-connectiviteit van begin tot eind bij conferenties en videoconference installaties. Doordat de soundbar compatibel is met andere Dante-producten, krijgen systemintegrators extra flexibiliteit bij het ontwerpen en installeren van audiosystemen. De SoundTube STNet Soundbar is gebouwd met hoogwaardige materialen en is een betrouwbare, ongeëvenaarde oplossing voor elk vergadersysteem. We kijken ernaar uit om de Dante Soundbar te installeren.

¡Esperemos verte en Barcelona! 

Kom in contact

Wenst u inhoudelijk meer informatie over bovenstaande oplossingen/ producten, of bent u benieuwd naar trends voor uw branche? Neem contact met ons op, wij zullen u enthousiasmeren.

Foto Impressie ISE 2020

Deze blog is onderdeel van een driedelige blogreeks over de Integrated Systems Europe (ISE) 2020. 

Lees Deel 1 

Lees Deel 2