IT beheer en monitoring

Uw netwerk, professioneel en overzichtelijk in beeld! Organisaties maken tegenwoordig steeds meer gebruik van IT systemen, waardoor de afhankelijkheid van deze systemen steeds groter wordt. Het constant bewaken van uw infrastructuur is de eerste stap om storingen of uitval te voorkomen. BB Systems kan uw netwerk 24/7 monitoren, beheren en up-to-date houden. Wij ontzorgen bedrijven en instellingen op vlak van IT-beheer en monitoring. 

IT/ netwerkbeheer betekend voor ons altijd goed verbonden 

Naast onze uitgebreide monitoring kunt u ook bij ons terecht voor aanpassingen, uitbreidingen of vervanging van uw apparatuur. Hiervoor hebben wij ook circulaire opties binnen ons pakket. Ons hoofddoel is het creëren van een veilig beheerde netwerkomgeving zonder verstoringen die altijd up-to-date is. Onze Service Desk staat altijd voor u klaar. 

Optimaal IT beheer 

Netwerkbeheer omvat het goed laten functioneren van uw lokale netwerk en verbindingen met de buitenwereld. Onze netwerkbeheerders kijken naar de capaciteiten en functionaliteiten van een netwerk. Met het complete netwerkbeheer van BB Systems heeft u alles onder controle. 

Het is mogelijk om op afstand (remote) uw netwerken, via een veilige verbinding, te laten controleren op een juiste werking. Daarnaast is het ook mogelijk om op uw locatie controles ten aanzien van uw netwerk te laten voeren.  

Voordelen  

  • Geen omkijken naar security updates en beheer 
  • Monitoring op o.a. de capaciteit van de verbinding 
  • Mogelijkheid om andere vestigingen of thuiswerkers veilig te ontsluiten 
  • Met een SD-WAN verbinding altijd online 
  • Uitgebreide management rapportages 

Meer informatie? 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van connectiviteitsvraagstukken? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan. 

 

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor