Managed internet

Managed internet

Uw netwerk, altijd verbonden! 

BB Systems levert zo veilig mogelijke verbindingen met de buitenwereld waar u van op aan kunt. Afhankelijk van uw fysieke locatie, de leveringsmogelijkheden en uw wensen en eisen wordt in samenspraak een zo optimaal mogelijke keuze voor verbindingen gemaakt. De router/firewall wordt door BB Systems specifiek afgestemd op deze zelfde eisen. Bent u erg afhankelijk van uw internetverbinding kies dan voor onze professionele SDWAN oplossingen zodat u provider onafhankelijk altijd internet heeft! Nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Internet as a Service  

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken. Het belang van een veilige ICT omgeving is belangrijker dan ooit!  Ons doel is het creëren van een altijd verbonden veilige omgeving. Wij leveren de verbinding en organiseren alles turn-key zoals de aanvraag, aansluiting en afmonteren. Op de verbinding sluiten we onze netwerkapparatuur aan die zorgt voor de veilige verbinding van de buitenwereld met uw netwerk. Naast het beheren van de managed verbinding, leveren we de benodigde diensten om ervoor te zorgen dat deze verbindingen het altijd doen. 

Managed Internet 

Managed Internet van BB Systems is een structureel onderdeel van iedere ICT-oplossing die wij bieden. BB Systems beheert uw lijnen van een mobiele 4G of 5G verbinding tot aan glasvezel zakelijk, FTTO, FTTH, ADSL, SDSL, VSDL, BVDSL of coax van o.a. KPN, Ziggo, Eurofiber of Tele2. 

Managed Internet betekent ook dat BB Systems technisch verantwoordelijk is en beschikt over directe toegang op technisch niveau, zonder tussenkomst van een derde-partij. Hiermee voorkomen wij veel problemen, en mocht er toch een keer een storing ontstaan dan zijn wij in staat snel te reageren zodat de overlast tot een minimum beperkt blijft. 

Back-up internetverbinding 

Onze missie: storingen voorkomen, voordat uw organisatie problemen ondervindt. Internetstoringen worden opgelost zonder dat het internet uitvalt, dat doen we door twee internetverbindingen kruislings met uw firewall te verbinden. Mocht er een storing ontstaan op een van de verbindingen, dan wordt het internetverkeer automatisch overgeschakeld naar de tweede, redundante, verbinding. 

Langzaam internet kunnen we voorkomen door via dezelfde kruislingse techniek uw internetverkeer te verdelen en te prioriteren, dit noemen wij loadbalancing of SD-WAN. Deze redelijk eenvoudige en doeltreffende set-up zorgt ervoor dat bijvoorbeeld uw orderproces, zowel in- als verkoop gerelateerd, uw VoIP telefonie en al het andere interne gerelateerde dataverkeer, nauwelijks onderbreking ondervindt. 

Internet raakt alle onderdelen van uw bedrijfsvoeringen, ongeacht of u een winkel, kantoor,  financieel- of zakelijk dienstverlener bent.  Zo ook bij bijvoorbeeld een horeca gelegenheid (denk hier aan PIN). Het grootste voordeel voor uw bedrijfsvoering van de BB Systems Managed Internet oplossing is dat deze ook echt Managed is. Wij managen niet alleen uw internetaansluiting, maar ondersteunen zo ook uw belangrijke bedrijfscontinuïteit. 

Voordelen managed internet 

  • Geen omkijken naar security updates en beheer 
  • Monitoring op o.a. de capaciteit van de verbinding 
  • Mogelijkheid om andere vestigingen of thuiswerkers veilig te ontsluiten 
  • Met een SD-WAN verbinding altijd online 
  • Uitgebreide management rapportage 

Stap nu over managed internet 

BB Systems heeft tal van managed Internet verbindingen geleverd ook in combinatie met VoIP en Wifi  gerealiseerd, wij adviseren u graag over de mogelijkheden, ook op het gebied van connectiviteitsvraagstukken. Benieuwd naar onze managed it diensten? Neem vandaag nog contact met ons op. 

 

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor