Managed VoIP 

managed voip

Zakelijke telefonie, altijd en overal bereikbaar! 

BB Systems levert professionele veilige VoIP oplossingen waar u altijd van op aan kunt. Afhankelijk van uw wensen en eisen wordt gezamenlijk een zo optimaal mogelijke keuze gemaakt. Managed VoIP is technologie die ook wel Voice over IP wordt genoemd. Het is het nieuwste alternatief voor een zakelijke telefooncentrale. Het grote voordeel is dat u voor minder geld meer functionaliteit ontvangt dan bij een traditionele telefooncentrale. Stap nu over met onze speciale overstapservice.  

Met Managed VoIP altijd goed verstaanbaar

Ons doel is het creëren van een altijd goed verstaanbare en bereikbare omgeving. Door goed te luisteren naar uw wensen en mee te denken in oplossingen komen we tot een situatie die perfect bij uw wensen aansluit. Er zijn tal van mogelijkheden, denk hierbij aan vaste toestellen op een bureau, geheel mobiel of via de PC! Daarnaast heeft u zelf de mogelijkheid om aan de “knoppen” te zitten om bijvoorbeeld een doorschakeling te activeren of een voicemail aan te zetten. Ook video bellen/vergaderen behoort tot de mogelijkheden.  

Wilt u nog beter bereikbaar zijn kies dan voor vast-mobiel integratie, een mobiele telefoon geïntegreerd met het vertrouwde nummer van kantoor. Hierdoor gedraagt een smartphone zich als een vast toestel en komen alle mogelijkheden van de hosted telefooncentrale samen op de smartphone. Medewerkers zijn nu zonder tussenkomst van een app via één nummer overal bereikbaar. Dus belt u vanaf uw mobiel dan ziet uw opdrachtgever het zakelijke nummer! 

Voordelen 

  • Betere bereikbaarheid 
  • Toekomstbestendig 
  • Mogelijkheid om te bellen via de laptop/pc/tablet 
  • Schaalbaar, waardoor geschikt voor zowel start-up als Multinational 
  • Uitgebreide management rapportage 

Meer informatie? 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van managed VoIP vraagstukken? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan. 

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor