Managed Wifi

Uw draadloos netwerk, altijd verbonden!
BB Systems levert een veilige professionele Wifi oplossing waar u altijd van op aan kunt. Afhankelijk van uw fysieke locatie, wat er geleverd kan worden en uw wensen en eisen wordt gezamenlijk een zo optimaal mogelijke keuze gemaakt. De wireless oplossingen worden door BB Systems specifiek afgestemd op de mogelijkheden, wensen en eisen. Wij hebben o.a. complete professionele wifi 6 oplossingen zodat u veilig van de nieuwste technieken en snelheden kan genieten.

De complexiteit van moderne draadloze netwerken vergt veel kennis en ervaring van de beheerders. Voor de meeste organisaties is het bijna onmogelijk om deze kennis en ervaring zelf op te bouwen en in stand te houden, met Managed Wifi nemen wij u al die zorgen uit handen. Op basis van een Wifi site survey kunnen wij u een maatwerk advies geven, u krijgt informatie over het benodigde aantal access points en waar deze te plaatsen om zo een goede stabiele verbinding te creëren.

Met Managed Wifi altijd verbonden

Ons doel is het creëren van een altijd verbonden omgeving. Wij leveren de Wifi oplossingen en organiseren alle zaken zoals de aanvraag, aansluiting en bekabeling. Op de access points sluiten we onze apparatuur aan die zorgt voor een veilige verbinding met de buitenwereld en met uw interne netwerk.

Naast het leveren van de managed Wifi leveren we ook de benodigde producten, diensten en licenties om ervoor te zorgen dat deze het altijd doet. Denk hierbij ook aan switches en firewalls. We zorgen dat een eventueel gasten netwerk volledig gescheiden is van uw bedrijfsnetwerk zodat u zorgeloos kan blijven doorwerken zonder dat u zich druk hoeft te maken over de veiligheid.

Wifi monitoring

BB Systems meet en monitort de beschikbaarheid en prestaties van het WiFi-netwerk. Via onze online beheertool kunnen wij op afstand de access points configureren en doormeten. Als een plattegrond is ingeladen in de Managementtool, dan kunnen wij het bereik van het WiFi-netwerk grafisch ‘live’ weergeven. Naast het inregelen van de beveiliging kunnen wij ook het dataverkeer stroomlijnen: bijvoorbeeld dat spraak en video voorrang krijgt op het downloaden van bestanden. Wilt u uw IT-afdeling zelf kunnen beheren dan is dat uiteraard ook mogelijk. Wij werken graag samen om tot de beste resultaten en kwaliteitsborging te komen voor uw IT.

Voordelen Managed Wifi

  • Volledig wifi 6 (AX) portfolio
  • Monitoring op o.a. de capaciteit van het Wifi
  • Zowel indoor en outdoor zenders
  • De nieuwste beveiligingstandaarden (o.a. WPA3)
  • Pro-actief beheer en periodieke updates
  • Uitgebreide management rapportages
  • Slimme extra functies zoals heatmaps en meer…

Het grootste voordeel voor uw bedrijfsvoering van de BB Systems Managed Wifi is dat deze ook echt Managed is. Wij managen niet alleen de access points, maar ondersteunen zo ook uw bedrijfscontinuïteit.

Kies nu voor managed Wifi

BB Systems heeft tal van managed Wifi oplossingen geleverd ook in combinatie met Internet, VoIP en gerealiseerd, wij adviseren u graag over de mogelijkheden, ook op het gebied van connectiviteitsvraagstukken. Benieuwd naar onze managed it diensten? Neem vandaag nog contact met ons op.

 

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor