Site survey Wifi

Site survey BB Systems

Uw draadloos netwerk (wifi) niet stabiel of slechte dekking? BB Systems realiseert niet alleen complete wifi netwerken maar kan deze ook professioneel (in) laten meten.

Wifi site survey

Een wireless Wifi Site Survey geeft u inzicht in de bereikbaarheid en mogelijke storende signalen en materialen die zich in en om uw pand bevinden. Er is niets zo storend als een langzaam of slecht wifi signaal, wat leidt tot ontevredenheid van gasten, klanten en/of medewerkers. Bovendien kan het vertragend werken op uw bedrijfsprocessen die hiervan natuurlijk sterk afhankelijk zijn, denk maar een aan haperende internetverbinding, slechte videoconferentie, bellen met ongewenste onderbrekingen. Laat daarom een wifi survey uitvoeren door BB Systems.

Buiten het feit dat een goede basis belangrijk is zien we ook een groei van het aantal devices per gebruiker. En al deze mobile devices, bijvoorbeeld ultrabooks, wearables en uiteraard de smartphone en IOT oplossingen willen ook connecten met Wifi. Kijken naar 802.11ax Gigabit WLAN is zeker geen overbodige luxe. Laat uw netwerk tijdig scannen door onze IT specialisten.

Site survey wifi en meer

Met de Wifi site survey weet u de staat van uw huidige wifi netwerk of kunt u bepalen hoeveel acces points er in uw situatie nodig zijn. Op basis van de Wifi site survey kunnen wij u een maatwerk advies geven. Onze IT-adviseur neemt met u op basis van het rapport de meetresultaten door en bespreekt de volgende stappen.

Waar we naar kijken bij een Wifi Survey:

  • Netwerken in de buurt
  • Storende materialen in het pand (dit betreft mogelijke demping)
  • Wie zit op welke frequentie
  • Meting van de snelheid, prestatie en spectrum analyse
  • Heatmapping checks
  • Doorvoersnelheden en responsetijden

Ook kunnen we u van dienst zijn met firewalls, internetsecurity, switches, andere IT en zelfs audiovisuele gerelateerde zaken.

Meer informatie?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van connectiviteitsvraagstukken? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor