Veilig Internet

Veilig internet

Proactieve bescherming en monitoring zodat u geen omkijken heeft naar uw veilige internetverbindingen. BB Systems voorziet u graag in Managed Firewall oplossingen.

Veilig internet met ons Managed Firewall oplossingen

Organisaties maken tegenwoordig steeds meer gebruik van IT systemen, waardoor de afhankelijkheid van deze systemen steeds groter wordt. Ook is er steeds meer dreiging van buitenaf. Een firewall, u heeft er vast wel eens van gehoord. Het is de verdedigingslinie die uw netwerk en computer zowel virus- als spyware-vrij houden. Het zorgt ervoor dat uw medewerkers een veilige toegang hebben tot het internet en uw bedrijfsnetwerk en data lopen geen gevaar voor kwade invloeden van buitenaf.

Veilig internet door monitoring en beheer

Een firewall vergt continue monitoring en beheer, want het eenmalig inrichten is onvoldoende om de data van uw organisatie voortdurend veilig te houden. Denk ook aan AVG, uw data en de bedrijfsprocessen van uw klanten. Hackers en cybercriminelen zitten namelijk niet stil en bedenken steeds weer nieuwe manieren om toegang te krijgen tot uw jouw netwerk. Helaas is bij veel organisaties geen ICT-afdeling aanwezig die dit bewaakt. Geldt dit voor uw organisatie ook?

Met onze dienst Managed Firewall zorgen wij ervoor dat u hier tóch geen omkijken naar hebt. Als gecertificeerd leverancier van onder andere Fortinet, de nummer één oplossing op het gebied van firewall oplossingen, kunt u bij ons rekenen op optimale beveiliging van uw netwerk.

Beschermt tegen online bedreigingen

Kwaadwillende willen uw netwerk in om bedrijf kritische gegevens te stelen. Houd ze er buiten met een managed firewall van BB Systems! Altijd beschikbaar, elke 12 uur back-ups, 24×7 gemonitord én met VPN voor veilig internetverkeer voor medewerkers.

Een reguliere firewall biedt vaak onvoldoende bescherming tegen geavanceerde aanvallen van hackers. Zeker nu zij steeds meer geld kunnen verdienen met het doorverkopen van bepaalde informatie worden hun technieken en tactieken steeds verfijnder. Ze hebben een kleiner gaatje nodig om binnen te komen en als ze eenmaal binnen zijn, opereren ze zo onopvallend dat je vaak niet in de gaten hebt dat er is ingebroken op uw netwerk. De Managed Firewall dienstverlening van BB Systems biedt een complete, geïntegreerde oplossing voor de beveiliging van uw IT-omgeving, waarbij u zelf geen omkijken meer hebt naar onderhoud en beheer. Wij brengen de beveiliging van uw netwerk op hoog niveau en minimaliseren zo de kans dat er wordt ingebroken.

Voordelen

  • Geen omkijken naar security updates en beheer
  • Monitoring op o.a. de capaciteit van de verbinding
  • Mogelijkheid om andere vestigingen of thuiswerkers veilig te ontsluiten
  • Met een SD-WAN verbinding altijd online
  • Uitgebreide management rapportages

Kies voor veilig internet

BB Systems heeft tal van veilig internet verbindingen en netwerken in beheer ook in combinatie met VoIP en Wifi, wij adviseren u graag over de mogelijkheden, ook op het gebied van connectiviteitsvraagstukken. Benieuwd naar onze managed it diensten? Neem vandaag nog contact met ons op.

 

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor