Datanetwerken

Datanetwerken

Van werkplekbekabeling tot op IP gebaseerde apparatuur dient te worden voorzien van netwerkbekabeling. Communicatie van al onze technische installaties gaat ook vaak over datanetwerken, tegenwoordig willen onze opdrachtgevers alles kunnen beheren op afstand zoals een camerasysteem of een narrowcastingsysteem. Ook voor specifieke databekabelingswerkzaamheden, zoals op schepen en buitensituaties kan BB Systems de databekabeling turn-key verzorgen.

Advies, installatie en onderhoud

BB Systems heeft kennis over data infrastructuren en ict in huis om installaties volwaardig op te leveren. Wij geven u advies over de verschillende type datacommunicatienetwerken, zodat uw bedrijfsprocessen snel en betrouwbaar kunnen verlopen. Zo leggen wij datanetwerken aan voor bedrijven en instellingen, maar ook voor installateurs en IT-gerelateerde bedrijven, deze installaties kunnen wij ook gecertificeerd opleveren waar gevraagd. Bij het aanleggen van datacommunicatienetwerken kunt u denken aan utp bekabeling ( cat 5, 6 of hoger ) of glasvezelbekabeling OM3/OM4, patchpanelen, patchkasten, KVM apparatuur, schakelmateriaal, switches en andere apparatuur.

BB Systems verzorgt de implementatie en service ( 24/7 ) van datanetwerken, WiFi netwerken, glasvezelnetwerken en straalverbindingen. Ook leveren wij internetverbindingen, hosted VoIP en VPN-verbindingen. Hierdoor kunnen wij hoogwaardige diensten en producten aanbieden als turn-key totaaloplossingen voor onze klanten.

Eerder realiseerden wij diverse projecten, zoals:

  • Datanetwerk voor een financiële instelling met meer dan 5000 aansluitingen CAT6A gecertificeerd met 25 jaar garantie
  • Glasvezelnetwerken indoor en outdoor
  • Diverse data werkzaamheden voor werkplekken van bedrijven en instellingen
  • Datanetwerken voor WiFi indoor en outdoor ( van winkels tot zeer grote hallen van meer dan 20.000m2 )
  • Datanetwerken voor camerasystemen

Op onze projecten pagina kunt u diverse referenties vinden ook inzake datacommunicatienetwerken. Ook kunt u hiervoor contact opnemen op dat lang niet alle referenties inzake netwerken op onze website staan.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en producten op vlak van datanetwerken of anders? BB Systems geeft u vrijblijvend advies van ontwerp, installatie tot het onderhoud.

Vraag vandaag nog meer informatie aan of maak een afspraak met een accountmanager.

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor