Intercomsystemen

Intercom

De intercom is de eerste indruk van de bezoeker van uw gebouw of woning. Intercomsystemen maken gebouwen toegankelijker, veiliger en dragen bij aan gemak. Door middel van audio en video kunt u zelfs de receptie digitaliseren. Of het nu gaat om bewoners van een appartementencomplex, een bedrijfsverzamelgebouw of andere toepassing. Met een intercomsystemen kunt u de toegang controleren en komt niemand meer onbedoeld binnen.  

Verwelkom uw bezoek met audio en video intercom 

Veel gebouwen zijn voorzien van verouderde intercomsystemen, grote traditionele deurpanelen, belletjes of een telefoonhoorn. Het kan ook anders! Onze professionele intercomsystemen hebben een prachtige uitstraling, een hoogwaardige afwerking en zijn standaard voorzien van goed beeld en uitstekende spraakkwaliteit.  

Types en uitvoeringen van intercomsystemen  

Van een deur of poort intercom tot een baliesysteem met ringleidingsysteem voor slechthorenden. Bij BB Systems beschikken we over een aantal disciplines, want naast elektrotechnisch installateur zijn wij ook audiovisueel en IT-specialist. Door onze brede kennis en samenwerkingen met de juiste fabrikanten kunnen wij de beste intercom oplossingen bieden.   

  • Wij werken met moderne slimme techniek, moderne en hoogwaardige componenten worden gebruikt in onze intercomsystemen
  • Moderne HD-camera’s, bieden heldere en perfectie, kijk bijvoorbeeld met een 120 graden lens
  • Hoogwaardige microfoon, voor een optimale spraakbeleving 
  • Onzichtbare Luidspreker, slimme luidsprekertechnologie wat geen afbreuk doet op design 
  • Aanwezigheidssensor, als iemand de intercom nadert, gaat deze automatisch uit de stand-by modus. Hierdoor is er enorm snelle communicatie met de techniek en applicaties
  • Oppervlakte van gehard glas of staal, prachtige afwerkingen van de posten binnen en buiten, van gehard glas tot roestvrijstaal
  • Prachtig design in verschillende kleuren mogelijk 

Spatwaterdicht 

De intercom is ontworpen voor gebruik buiten en is beschermd tegen spatwater (beschermingsklasse IP 44). Ook hebben we industriële oplossingen die slagvast (IK) zijn of geschikt voor bijzondere toepassingen.  

Intercomsystemen van de toekomst 

BB Systems heeft tal van projecten met een intercom opgeleverd, wij adviseren u graag over de mogelijkheden van intercomsystemen en hoe we dit slimmer kunnen maken. Neem vandaag nog contact met ons op. 

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor