Laadoplossingen

Laadoplossingen

Of u nu opzoek bent voor een laadpaal voor uw eigen auto, die van uw personeel of die van uw bezoekers, wij kunnen u perfect van dienst zijn. Ook op het gebied van slimme laadoplossingen zijn wij de juiste partner, dit dankzij onze disciplines elektrotechniek en IT. 

Toepassingen voor laadoplossingen 

BB Systems is een full-service dienstverlener op vlak van laadoplossingen. Van het elektrotechnisch installatiewerk tot levering van de laadzuil en het eMobility platform. Wij zorgen voor een compleet werkende installatie met online inzicht in laadsessies, 24/7 service en support. Wij bieden diverse laadoplossingen voor de onderstaande toepassingen; 

  • Thuis laden ( laadzuil / laadpaal / wandlader ) 
  • Kantoor laden ( openbaar of alleen voor uw medewerkers ) 
  • Onderweg laden ( wij leveren laadpassen voor landelijk gebruik ) 
  • Laadoplossingen voor openbaar (complete pleinen om te laden ) 
  • Laadoplossingen in samenwerking met leasebedrijven 

Laadoplossingen voor bedrijven 

Voor bedrijven hebben wij twee laadoplossingen beschikbaar, namelijk de zakelijke laadpas en het eMobility platform. Deze laadoplossing bieden we aan samen met onze partner E-flux, specialist in laadpaal beheersoftware. Met meer dan 10 000 tevreden opdrachtgevers een toonaangevende partner. Met het eMobility platform beheert u alle laadoplossingen en laadpassen van uw bedrijf vanuit één centrale omgeving. Met de zakelijke laadpas van E-flux kunt u overal onderweg laden.   

Op basis van beschikbaar vermogen kunnen wij een optimale installatie voor u ontwerpen en realiseren. Voor een optimaal resultaat kunt u ook zonnepanelen combineren. Als bedrijf kunt u zelfs een verdienmodel op uw laadplein realiseren, u kunt dit zelf eenvoudig in het cloudplatform instellen.  

Merkonafhankelijke hardware

Doordat wij platform onafhankelijk te werk gaan kunnen wij integraties met meer dan twintig verschillende laadoplossingen verzorgen. Door voor ons te kiezen bent u vrij om laadpalen van verschillende merken te combineren. De laadzuilen waar wij mee werken kunnen andersom ook met andere platformen geïntegreerd worden.  

Als u een laadoplossing door BB Systems laat verzorgen dan bent u onafhankelijk en zit u niet vast aan één partij. Wij kunnen onder andere de volgende hardware laadoplossingen leveren en installeren; Alfen, ABB, Eaton, Delta, EVBox, Wallbox en meer. Wij zijn erkend installateur, actief in heel Nederland en kunnen turnkey elektrotechnische installaties verzorgen.

Bent u niet tevreden met uw huidige provider? 
Ook voor een overstap of uitbreiding van uw bestaande laadoplossing kunt u bij ons terecht. Maak voor migratie van uw huidige provider gebruik van onze handige overstapservice. 

Meer informatie? 

BB Systems heeft tal van laadoplossingen opgeleverd, wij adviseren u graag over de mogelijkheden en hoe we dit slimmer kunnen maken. Neem vandaag nog contact met ons op.

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor