Smart Building

smart building

Gebouw automatisering voor woningen en gebouwen. Niet alleen voor woon en leefomgevingen maar ook voor zakelijke omgeving verzorgen wij automatisering op vlak van comfort, veiligheid en energie. Voor woningbouw, zorg, hotels, kantoren of industrie hebben wij juiste oplossingen om deze te veranderen in een smart Building.  

Wat is een Smart Building? 

Een Smart Building ontstaat door de aanwezige technologie af te stemmen op de gebruikers en activiteiten in het gebouw. Van de parkeerplaats naar de ontvangstruimte en van de werkplek tot de vergaderzalen, al deze facetten kunnen geautomatiseerd worden, zodat een slim gebouw ontstaat.  Smart Buildings leren, stimuleren en verzamelen data. Deze data kan gebruikt worden om processen- en gebruikservaringen te optimaliseren en fouten te beperken. Techniek wordt geautomatiseerd en data wordt verzameld, zodat u als eigenaar van het gebouw of verantwoordelijke van de facilitaire afdelingen het gebouw efficiënter kunt gebruiken en slimmer en aangenamer maken. Ook krijgt u inzicht in behoeften en ziet u de bezettingsgraad van de ruimten. Door in te zetten op automatisering en gebruik te maken van geanalyseerde data kunt u inzetten op duurzaamheid en bovendien besparen op energie, tijd en kosten.  

Smart Building door automatisering 

In tegenstelling tot traditionele domotica staat bij BB Systems de automatisering centraal. Een slim gebouw kent één algemene IP-netwerkinfrastructuur, hier maken gebouw gebonden en ICT systemen ook gebruik van. Met onze systemen heeft u altijd complete controle. Snel ingrijpen met bediening of een app is mogelijk.  

Automatisering is o.a. mogelijk op; 

  • Verlichting     
  • Zonwering      
  • Beveiliging
  • Multimedia      
  • Energie management     
  • Temperatuur & klimaat 
  • Ruimte, werkplekreservering  
  • Audiovisuele systemen 
  • En meer… 

Meer informatie?  

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van automatisering vraagstukken voor uw Smart Building? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.  

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor