Technisch beheer

technisch beheer

Vastgoed vraagt om verduurzaming en ontzorging van uw technische installaties. BB Systems is technisch dienstverlener op het gebied van onderhoud en technisch beheer en houdt uw technische installaties graag up tot date.  

Waarom technisch beheer voor uw vastgoed? 

Technische installaties maken een groot deel uit van uw gebouwen. Technisch beheer, ook wel planmatig onderhoud genoemd, is noodzakelijk om gebouwen in een conditie te krijgen of te houden. 

Naast facilitaire- en administratieve zaken is er ook veel aandacht, kennis en expertise nodig voor technisch beheer. Hoe blijven uw installaties up to date? Meerjarig onderhoud? Begroting voor technisch service en onderhoud? Behoud van energielabel, verduurzaming en tal van andere aspecten tellen mee. Samen met onze partners kunnen wij van kleine kantoren, grote gebouwen en volledige vastgoedportefeuilles het technisch beheer verzorgen.  Praktisch, slim en financieel aantrekkelijk. Dit alles met ons als aanspreekpunt.  

Onze diensten; 

  • Beheer en onderhoud van alle technische installaties 
  • Inspecties en rapportages  
  • Proactief advies op het gebied van veiligheid, kwaliteit, energiebesparingen en 
    wet- en regelgeving 
  • Projectbegeleiding 
  • Duurzame installaties door slimme automatisering 
  • NEN3140 keuring 
  • NEN 2767 inventarisatie, conditiemeting en MJOP 

Wij hebben oog voor duurzaamheid, kostenbesparing, circulair, milieu en innovatie. Resultaatgericht efficiënt bezet vastgoed en rendement zijn voor ons uitgangspunten voor een samenwerking. Daarnaast kunnen wij met ons Design and Build team verbouwingen verzorgen om vastgoed beter te kunnen verhuren of waarde te vermeerderen.  

Meer informatie? 

Bent u op zoek naar een technische partner voor beheer en onderhoud? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak. 
 

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor