Toegangscontrole

toegangscontrole

Als systemintegrator zien wij een toenemende vraag naar slimme toegangscontrole. Vaak is dit gecombineerd met andere systemen zoals inbraakbeveiliging en andere automatisering. Wij bieden verschillende toegangsoplossingen aan. Of het nu gaat om 5 of 200 gebruikers met onze oplossing realiseert u precies de toegangscontrole die u nodig heeft voor uw project. 

Veilige toegangscontrole 

BB Systems heeft zelf expertise in huis op vlak van slimme toegangscontrole en automatisering. Wij bieden diverse systemen voor toegangscontrole ook met een slimme app die met ons ecosysteem voor volledige gebouwautomatisering communiceert. Met onze app voor smartphone, tablet en PC, stuurt u eenvoudig en veilig de toegang tot uw gebouwen. Het systeem is zeer schaalbaar en biedt mogelijkheden voor het beheren van gebruikers, toewijzen van toegangsrechten of het beluisteren/ bekijken van audio en video, zodat u weet wie er voor uw deur staat. 

 Toegangsmethoden  

  • Toegang via Code & NFC 

Toegangscontrole uitvoeren met een Code of bijvoorbeeld NFC Sleutel (tag). Toets de code in of houd de tag gewoon voor de NFC reader en de deuren of poorten van uw gebouw gaan geautomatiseerd open. Met onze NFC sleutel heeft u een compact en voordelig alternatief voor een normale sleutel. Als u uw NFC sleutel kwijt bent, is het niet nodig om het hele slot te vervangen, u kan uw NFC sleutel binnen enkele seconden deactiveren en een nieuwe aanmaken in onze slimme omgeving.  

  • Toegang via intercom 

Ook is het mogelijk om toegangscontrole middels intercom te realiseren, met ons audio en video intercomsysteem heeft u altijd en overal toezicht op uw deuren of poorten. Via de applicatie kunt u altijd zien wie er voor de deur of poort staat en u kunt indien gewenst de deur op afstand openen of een tekst naar voice boodschap laten afspelen.  

Geen ingewikkelde sloten meer 

Ons platform en onze hardware werkt met bijna alle toegangscontrolesystemen. Door de open en vrij te configureren interfaces en de mogelijkheid tot vrije programmering biedt onze oplossing talloze mogelijkheden voor hoogwaardige toegangscontrole. Of het nu gaat om uw voordeur, een garagedeur die u vanuit de auto wenst te openen, de deur naar de technische ruimte of het kantoor van de directie met onze toegangscontrole heeft u onbegrensde mogelijkheden.  

Toegangscontrole van de toekomst 

BB Systems heeft tal van projecten slim toegankelijk opgeleverd, wij adviseren u graag over de mogelijkheden van toegangscontrole en hoe we dit slimmer kunnen maken. Neem vandaag nog contact met ons op. 

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor