Werk- en lestijdensignalering

Werk- en lestijdensignalering

Voor het bedrijfsleven en onderwijs hebben wij speciale pakketten ontwikkeld voor werk- en lestijdensignalering. Van een traditioneel belsysteem tot een omroepinstallatie in combinatie met lestijdensignalering of pauze en werktijden. Denk ook aan betrouwbare werktijdensignalering in o.a. de sectoren onderwijs, productie, transport en industrie. De perfecte kwaliteit, verstaanbaarheid en precisie. 

Wij bieden een groot portfolio producten aan voor lestijdensignalering en werktijdensignalering. Van een eenvoudige schoolbel, pauzebel of zoemer tot slimme systemen op basis van IP-audio. Synchronisatie kan via een master klok om de exacte en identieke tijd in uw organisatie te waarborgen. 

Mogelijkheid tot integratie  

Wij bieden veel mogelijkheden voor integratie met andere audio systemen en netwerk. Van slimme tijdservers tot sensoren. BB Systems levert ook omroepsystemen, achtergrondmuziek en ontruimingsinstallaties. Dit kan dan ook worden gecombineerd met werktijdensignalering en lestijdensignalering. Uiteraard zijn deze werk- en lestijdensignalering ook toe te passen voor werktijden binnen bedrijven of instellingen. Bijvoorbeeld in een grote productiehal of bedrijfshal waarbij de pauzes aangeven worden middels een muziektoon of bel. 

Berichten module  

Het is zelfs mogelijk om via hetzelfde systeem tijd gestuurde berichten af te spelen. Dit kan bijvoorbeeld voor de retail of industrie interessant zijn. Dit systeem noemen we een berichtenmodule of reclame module. Ook voor specifieke audio klokken/ modules die bepaalde berichten of tonen tijdgestuurd of via sensoren, triggers, knoppen of contact afgespeeld moeten worden hebben wij zeer veel mogelijkheden door ons eigen ontwikkelingsteam. We maken ook graag een oplossing op basis van uw wensen en eisen. 

Veel installateurs en eindgebruikers zoals scholen benaderen ons voor lestijdsignalering. Ook zijn wij voor installateurs een geschikte partner voor samenwerking op diverse technische vlakken. 

Meer informatie? 

Wilt u meer informatie over werk- en lestijdensignalering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan. 

 

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor