Terreinverlichting

Terreinverlichting
Terrein, parkeerplaats, tuinen en parken dienen goed verlicht te worden. BB Systems kan hier adviseren met een lichtplan en de volledige realisatie verzorgen voor het leveren en installeren van LED-terreinverlichting.

LED Terreinverlichting

Verlichting van stadsparken, straten, tuinen, stadions, sportvelden, historische gebouwen of vakantiehuizen. Ons uitgebreide portfolio buitenverlichting/ terreinverlichting bevat een breed scala aan lichtoplossingen die voor iedere toepassing, zowel in de particuliere als openbare sector, geschikt zijn. U kunt hierbij denken aan mastverlichting, floodlights, straatverlichting en parkeerplaatsverlichting.

Voordelen van LED Terreinverlichting

  • Hoge lichtopbrengst
  • Minder kans op brandgevaar
  • Lange levensduur
  • Besparen op energieverbruik

Duurzaam advies

De verlichtingstechniek voor ledverlichting voor buiten is de afgelopen jaren veel duurzamer geworden, er is aandacht gekomen voor lichtvervuiling. De ledverlichting die wij leveren en installeren is duurzaam, energiebesparend en heeft een positief effect op het nachtelijk zicht. Wij ontwerpen en installeren hoogwaardige oplossingen volgens de laatste normen, zodat u verzekerd bent van een goede lichtopbrengst. Indien u opzoek bent naar groene ledverlichting, advies over lichtopbrengst of vervanging van buiten verlichting dan is BB Systems uw partner, laat u vrijblijvend informeren over financiering en/of subsidies.

Meer informatie?

BB Systems kan u merk onafhankelijk adviseren voor ledverlichting voor buiten. Van een totaal lichtplan voor uw buitenterrein tot lichtmasten. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van terreinverlichting? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of vraag een gratis lichtplan aan.

 

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor