Ledverlichting

Advies, installatie en onderhoudLedverlichting

Duurzame Ledverlichting

Al jaren is BB Systems leverancier en installateur voor moderne en energiezuinige Ledverlichting. Wij bieden slimme verlichtingsproducten die u kunt bedienen via app, smartphone of spraak. Stijlvolle en functionele Ledarmaturen, trendy Led sfeerverlichting en eersteklas Ledlampen.

Lichtplan Ledverlichting

Onze lichtexperts kunnen op basis van een intake een volledig lichtplan uitwerken. Wij adviseren u graag over basis-, design-, accent-, sfeer- en exclusieve architectuur verlichting. Ook kunnen wij u van dienst zijn bij de inzet van duurzame Ledverlichting, subsidie en financieringsmogelijkheden.

Bijdrage Ledverlichting energielabel

Bij de verkoop van vastgoed wordt tegenwoordig standaard gevraagd naar het energielabel. In 2018 zijn er specifieke afspraken gemaakt over een energielabel voor kantoren. Vanaf 1 januari 2023 wordt het verplicht voor kantoren om minimaal het energielabel C te dragen. De verwachting voor de jaren daarna is dat de minimale eisen van het energielabel verhoogd worden. Uiteraard is goede isolatie van panden, een flinke stap in de goede richting, maar Ledverlichting speelt ook een grote rol in besparing: kwalitatief goede Ledverlichting zet energie bijzonder efficiënt om in licht, er komt minder warmte vrij wat ook nog zorgt voor een besparing op airconditioning. Een goede aanvulling op Ledverlichting is het gebruik van sensoren zoals bewegingsmelders en daglichtregelingen.

Wij adviseren u graag op vlak van Ledverlichting

  • Vrijblijvende intake/ offerte
  • Oplossingen voor verduurzamen middels Ledverlichting maar ook andere techniek
  • Turn-key realisatie met oog voor design en uw interieur
  • Verlichting voor bijna ieder vastgoed
  • Verlichting voor buiten, denk aan terreinverlichting

Stap nu over naar Led!

BB Systems heeft tal van verlichtingsprojecten ook in combinatie met beeld en geluid gerealiseerd, wij adviseren u graag over de mogelijkheden, ook op het gebied van audiovisuele installaties. Benieuwd naar onze lichtoplossing projecten of op zoek naar verlichting? Neem vandaag nog contact met ons op.

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor