Lichtplan en advies

Banner lichtplan en advies
Voor bedrijven, organisaties en woningen leveren en installeren wij verlichting. Van het lichtplan tot volledige montage is BB Systems de partner voor uw verlichting. Onze verlichting experts adviseren u graag over verlichting voor uw project.

Lichtplan

Bij het inrichten van een kantoor of woning denken mensen vaak als eerste aan de vloer, wanden, kleuren, raambekleding en decoratie. Verder een keuze voor wandafwerking en de meubels staan centraal. Verlichting is iets wat vaak achteraf nog moet worden toegevoegd. Het maken van een goed lichtplan is volgens ons essentieel, samen met u kijken we naar uw wensen, de functie van het licht en de daarbij passende lichtsoorten. Onze lichtadviseurs kunnen een totaal lichtplan voor u ontwerpen, verfijnen en realiseren. Ook denken we graag mee over aansturing van de verlichting en domotica.

Enkele mogelijkheden:

  • Lichtplan voor kantoor
  • Lichtplan voor villa
  • Lichtplan voor appartement
  • Lichtplan voor penthouse
  • Circulaire verlichting

Advies bij het kiezen van de juiste verlichting

Verlichting dient praktisch, esthetisch en energiezuinig te zijn. Daarnaast dienen verlichtingsinstallaties functioneel en gebruiksvriendelijk te zijn. Naast een goede basisverlichting, spelen ook decoratieve en accentverlichting een belangrijke rol. Door een product goed uit te lichten kan licht ook worden ingezet om winkelverkoop te stimuleren. Er zijn legio mogelijkheden bij het kiezen van de juiste verlichting! Van het vervangen van uw huidige verlichting naar led, uitlichten van producten tot een uitgebreid lichtplan met sfeer en accenten die uw interieur doet spreken.

BB Systems heeft een uitgebreid portfolio aan verlichting van verschillende merken. Wij kunnen de beste oplossingen voor ledverlichting adviseren. Een combinatie van goede basis verlichting en sfeerverlichting eventueel in kleur geeft een prachtig effect. Bij ons kunt u dan ook terecht voor een merkonafhankelijk advies. Ook kunnen wij in samenwerking met uw installateur of architect meedenken in oplossingen die net even anders zijn. Denk bijvoorbeeld aan het ombouwen van armaturen naar LED, of kies voor onze eigen circulaire verlichting.

Interesse?

Bent u ook op zoek naar verlichting voor uw project, wilt u advies of een lichtplan laten maken? BB Systems is allround technisch dienstverlener en kan u turn-key adviseren over de mogelijkheden in de wereld van verlichting, op het gebied van domotica, energiebesparing, subsidie- en financieringsregelingen.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor