Projectverlichting

Projectverlichting

Voor bedrijven, organisaties en woningen leveren en installeren wij projectverlichting. Van het lichtplan tot volledige montage is BB Systems de partner voor uw projectverlichting. Onze lichtexperts adviseren u graag over ledverlichting voor uw project. Ook voor het service en onderhoud kunt u bij ons terecht.

Ledverlichting voor uw project

Verlichting is beleving van de ruimte. Een verlichtingsinstallatie dient ook energiebewust te zijn, dit is maatschappelijk verantwoord en goed voor de portemonnee. Daarnaast dienen verlichtingsinstallaties functioneel en gebruiksvriendelijk te zijn. Verlichting dient tevens in veel toepassingen een eyecatcher te zijn. Al deze aspecten tellen mee bij het kiezen van de juiste verlichting! Van het vervangen van uw huidige verlichting naar led tot een uitgebreid lichtplan met sfeer en accenten die uw interieur doet spreken. BB Systems is allround technisch dienstverlener en kan u ondersteunen daar waar nodig.

Enkele mogelijkheden:

  • Ledverlichting voor kantoren
  • Ledverlichting voor winkels (retail)
  • Ledverlichting voor bedrijfshallen/ industrie
  • Lichtplan voor uw villa
  • Terreinverlichting
  • Portiekverlichting LED
  • Circulaire verlichting

Advies op maat

BB Systems heeft een uitgebreid portfolio aan verlichtingsarmaturen van verschillende merken. Wij kunnen de beste oplossingen voor ledverlichting aandragen. Een combinatie van goede basis verlichting en sfeerverlichting eventueel in kleuren geeft een prachtig effect. In een wereld waar online en offline dichter bij elkaar komen, is het essentieel om u als winkelier te onderscheiden. Visuele aantrekkingskracht, omzet stimulerende maatregelen, digitale raamdecoratie, wij kunnen u adviseren in een totaal belevingsconcept. Ook kunnen wij in samenwerking met uw installateur of architect meedenken in oplossingen die net even anders zijn. Denk bijvoorbeeld aan het ombouwen van armaturen naar LED, of kies voor onze eigen circulaire verlichting.

Energiebesparende projectverlichting

Energie besparen met verlichting kan op veel manieren: kies zuinige lampen en slimme regelaars.
Onze smart building domotica maakt uw gebouw duurzamer en slimmer. Profiteer optimaal van het daglicht en meet bewegingen in uw gebouw. Wij adviseren bedrijven en instellingen graag over de mogelijkheden.

Bent u ook op zoek naar verlichting voor uw project?

BB Systems kan turn-key adviseren over de mogelijkheden, ook op het gebied van audiovisuele installaties adviseren wij u graag!

Voor advies en meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor