Sfeerverlichting

Sfeerverlichting

Sfeerverlichting is medebepalend voor de juiste beleving, door verlichting te dimmen en de juiste kleuren te gebruiken kan de sfeer in een ruimte als optimaal worden ervaren. Sfeerverlichting passen we het meest toe in locaties waar beleving een grote rol moet gaan spelen. De standaard van de consument is tegenwoordig vele male hoger, waardoor je als retailer kunt onderscheiden door het creëren van beleving. Uiteraard is dit ook van toepassing in fitnessclubs en tal van andere branches, de lat leggen we steeds hoger. Ook bedrijven doen er alles aan om kantooromgevingen te voorzien van de juiste basis- en sfeerverlichting, die ervoor zorgen dat er een fijne werkplek en ontmoetingsplek ontstaat.

Stimulerende en motiverende sfeerverlichting

Door de juiste inzet van sfeerverlichting kunnen betere resultaten worden behaald, met bepaalde kleuren of een mix kunnen we de mooiste kleurrijke sferen creëren die bijdragen aan het juiste doel. Het motiveren van sporters tijdens groepslessen, uitlichten van producten in een winkel, visuele aspecten in een Experience center, verbeteren van productiviteit op de werkvloer, zijn slechts enkele mogelijkheden.

Advies op maat

Wij hebben een zeer groot assortiment sfeerverlichting, van private label tot diverse bekende gevestigde verlichtingsmerken. Zo kunnen wij bijvoorbeeld exclusieve architectuur ledverlichting, projectverlichting en podiumverlichting leveren. Ook speciale bewegende spots en projectie kunnen de beste beleving creëren. Ook realiseren wij maatwerk met bijvoorbeeld rail verlichting, ledstrips, led vormen, inbouw verlichting, kroonluchters en tal van andere oplossingen. Op basis van uw vraagstuk vertalen wij uw wensen naar een vrijblijvend advies. Wij leveren sfeerverlichting aan installateurs, bedrijven en instellingen en kunnen hierin als aannemer of onderaannemer functioneren.

Energiebesparing

Energie besparen met verlichting kan op veel manieren: kies zuinige lampen en slimme regelaars. En profiteer optimaal van het daglicht. Wij adviseren bedrijven en instellingen graag over de mogelijkheden op het gebied van energiebesparing, subsidies en financieringsmogelijkheden.

Bent u ook op zoek naar verlichting voor uw project?

BB Systems kan turn-key adviseren over de mogelijkheden, ook op het gebied van audiovisuele installaties adviseren wij u graag!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen of vraag direct een offerte aan!

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor