Truss constructies

truss constructies banner

Door het combineren van verlichting met een truss constructie kunnen wij in complexe vraagstukken een betaalbare oplossing aanbieden.

Trussen zijn koppelbare aluminium buisconstructies waarmee afstanden overbrugt kunnen worden of hoogtes kunnen worden gecreëerd. Truss constructies worden veelal toegepast in gebouwen, standbouw voor beurzen en evenementen en moderne interieurs in bijvoorbeeld winkels. Bijvoorbeeld voor een volledige beursstand of voor het ophangen van verlichting, de mogelijkheden van truss constructies zijn echt oneindig, daardoor zeer geschikt VOOR uiteenlopende toepassingen.

Doordat wij deze producten zelf importeren, kunnen wij u een breed assortiment Truss en toebehoren bieden. Standaard driehoek, vierkante truss, speciale vormen zoals cirkels behoren tot de mogelijkheden. De door ons geleverde trussen zijn van hoogwaardige kwaliteit, verkrijgbaar in verschillende maten, uit voorraad leverbaar en kunnen in RAL kleur worden aangeleverd.

Totaaloplossing Truss constructie

BB Systems is actief op het gebied van speciale lichttoepassingen en truss constructies. Wij passen Ledverlichting toe in omstandigheden waar anderen weinig mogelijkheden zien. Van een advies tot berekeningen, design, invulling met complete verlichting en audiovisuele apparatuur aan de truss constructies is voor ons geen probleem. Ook de volledige ophanging inclusief eventuele bouwkundige aanpassingen kunnen wij voor u verzorgen.

Wij bieden een compleet aanbod in aluminium truss systemen, accessoires, doeken, kaders en spanframes voor spandoeken, verlichting en aluminium meubels.

Enkele voorbeelden:

• Podiumverlichting in combinatie met een ronde of rechte truss voor een aula van een school
• Moeilijk in te delen ruimten in bijvoorbeeld de zorg of openbare gebouwen
• Industriële toepassingen voor ophangingen, scheepsbouw, outdoor
• Retail truss inclusief verlichting
• Truss constructies voor standbouw

Theatergordijnen

Middels een truss in combinatie met elektrische takels kunnen we flexibele ophangsystemen creëren voor verlichting en audiovisuele middelen. Ook is het mogelijk om truss constructies te voorzien van theatergordijnen, hierdoor kunt de akoestiek van de ruimte verbeteren, een ruimte afscheiden of het aankleden van wanden.

Meer Informatie?

Voor de levering en installatie van constructies door heel Nederland kunt u bij ons terecht! BB Systems adviseert u graag over de mogelijkheden inzake truss constructies, Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, neem gerust contact met ons op.

 

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor