AV besturing en systeemintegratie

systemintegration

Audiovisuele installaties worden steeds vaker geïntegreerd met andere gebouwinstallaties. Een AV besturing dient gebruiksvriendelijk te zijn zodat iedereen er mee overweg kan.

Integratie met bijvoorbeeld een verlichtingsinstallatie of een KNX systeem kan gewenst zijn. Onze systeemintegrators kunnen systemen dusdanig integreren zodat het echt gebruiksvriendelijk is. Van een eenvoudig wandcontroller voor een vergaderruimte tot centrale matrix apparatuur gekoppeld aan tientallen vergaderruimten met touchscreens.

BB Systems gaat complexe installaties niet uit de weg maar zorgen voor een heldere gebruiksvriendelijke totaaloplossing. Door onze ervaring op het gebied van AV, ICT en elektrotechniek kunnen wij complexe installaties met elkaar koppelen.

AV besturing – management software

In grote gebouwen of ruimten waar de audiovisuele installaties een hoge prioriteit hebben kunnen wij AV management software implementeren. Deze AV management software van bijvoorbeeld Extron vindt alle audiovisuele componenten en kan deze centraal aansturen. Door deze verbindingen met de apparatuur is het mogelijk om op afstand uw audiovisuele installaties te beheren en te bedienen.

Complexe vraagstukken

BB Systems kan op basis van uw complexe vraagstukken oplossingen engineeren en deze vertalen naar een voor u duidelijke en werkende situatie. Hierbij kunt u denken aan complexe audiovisuele installaties voor bijvoorbeeld vergaderruimten, hybride onderwijs, videoconferentie, crisisruimten, control rooms, lesruimten, auditorium, musea, experience ruimten, uitvaartcentra en kerken. Ook kunt u hierbij denken aan productieprocessen verbeteren, KVM switching, camerasystemen, transmissie van signaal, koppelingen met sensoren en vele andere besturingen en systeemintegraties.

Meer informatie?

Op onze projectpagina zijn diverse referenties te vinden van complexe audiovisuele installaties waarbij besturing en systeemintegratie een grote rol heeft gespeeld. Heeft u een bijzonder technisch vraagstuk op vlak van audiovisuele installaties, besturing en/of systeemintegratie? Deze kunt u altijd vrijblijvend bij ons neerleggen, we denken graag met u mee.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van systeemintegratie en audiovisuele installaties? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

Recente Beeld projecten

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op:

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor