Beamers en projectieschermen

Beamer en projectiescherm

Bent u op zoek naar beamers en projectieschermen voor uw school, kantoor, vergaderruimte of anders? Wij kunnen u van dienst zijn met het leveren en installeren van beamers, projectieschermen en andere audiovisuele middelen. Van een standaardoplossing met een beamer en projectiescherm tot een interactieve short throw op een vlak whiteboard. Uiteraard leveren we ook touchscreens en digitale schoolborden. Voor veel toepassingen is de vertrouwde beamer in combinatie met een projectiescherm een goede oplossing voor het geven van een presentatie.

Professionele presentatie

Beamers, ook wel projectoren genoemd, zijn inmiddels onmisbaar geworden om een professionele presentatie te geven. Naast beamers en projectieschermen kunnen we ook touchscreens of digiborden leveren en installeren. BB Systems biedt u vakkundige begeleiding bij het kiezen van de juiste beamers, projectieschermen en aanverwante producten. Wij adviseren u graag voor een gecombineerde totaaloplossing. Wij kunnen voor u zowel de levering als de volledige installatie verzorgen.

Assortiment en mogelijkheden voor beamers en projectieschermen

In ons assortiment bieden we vele projectoren aan voor presenteren en bijvoorbeeld interactief leren. Wij leveren en installeren onder andere merken als: Panasonic, Casio, Vivitek, Epson, Hitachi, Maxell, Canon, Sony, Activ, Projecta en Celexon. Ook voor de nieuwste technologieën kunt u ons benaderen! Een beamer wordt ook veel gebruikt voor grootbeeldprojectie, denk hierbij bijvoorbeeld aan een musea of auditorium ruimten waar het beeld groter moet zijn dan met een standaard scherm of een kleine videowall.

Voordelen LED beamers

LED beamers maken gebruik van een Ledlamp in plaats van een traditionele beamerlamp. De afkorting ‘LED’ staat voor Light Emitting Diode, deze technologie is inmiddels niet meer weg te denken.

  • De beamerlamp van een LED beamer heeft een langere levensduur
  • Verbruikt minder energie en is duurzamer
  • Milieuvriendelijk, dankzij kwikvrije lichttechnologie

Dus vindt u duurzaamheid belangrijk? Dan is een zuinige beamer met LED-technologie echt iets voor u.

BB Systems heeft tal van projecten met beamers en projectieschermen de afgelopen jaren gerealiseerd. Van een museum tot standaard vergaderruimten en grote projectie. Bekijk ook eens onze projectenpagina. We hebben veel expertise in huis voor prachtige projecties in verschillende resoluties en lichtopbrengst. Full HD, 4K en medische projecties zijn tal van mooie oplossingen die we graag met u realiseren.

Meer informatie?

Bent u van plan beamers of audiovisuele middelen aan te schaffen of wilt u meer informatie?
Wij maken graag eens een vrijblijvende afspraak om uit te leggen wat we voor u kunnen betekenen.

Recente Beeld projecten

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op:

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor