Camerasystemen

camerasystemen

BB Systems is uw partner in het leveren en installeren van camerasystemen. Als audiovisuele expert kunnen wij camerasystemen leveren voor verschillende toepassingen.

Beveiliging en observatie

Vanuit de beveiliging kennen we camerabeveiliging op basis van IP camera’s. Camerasystemen voor beveiliging en observatie in bijvoorbeeld een supermarkt of op een buitenterrein. Op onze pagina camerabeveiliging vindt u informatie over beveiliging door middel van camera’s.

Advies, levering en installatie camerasystemen

BB Systems kan u een juist camerasysteem adviseren voor bijna iedere toepassing. Camerasystemen worden tegenwoordig veel toegepast. Denk aan de markten; overheid, educatie, broadcast studio’s, webcasting, videoconferentie en gebedshuizen. Wij kunnen u van dienst zijn met levering, onderhoud en service van professionele camerasystemen en digitale opname- en afspeelapparatuur. Ook besturingssystemen en koppelingen met andere systemen behoort tot de mogelijkheden. Door onze brede expertise kunnen wij een eenvoudige maar ook een zeer complex camerasysteem leveren en installeren.

Camera’s voor het hybride leslokaal

De afgelopen jaren heeft BB Systems voor o.a. hogescholen, middelbaar beroepsonderwijs en universiteiten ruimten mogen inrichten met camera- en geluidsystemen ter ondersteuning van het hybride onderwijs. Van een vaste camera tot een volledig bestuurbare camera zijn er tal van mogelijkheden, ook meerdere camera’s met een gebruiksvriendelijke of automatische besturing behoren tot de opties.

Camerasystemen voor gebedshuizen

Gebedshuizen vormen de hoekstenen van de gemeenschap voor een verscheidenheid aan mensen. In een wereld waarin we steeds meer verspreid leven, kan het moeilijk zijn om een gemeenschap van aanbidding verbonden te houden. De camerasystemen van BB Systems kunnen een belangrijk hulpmiddel zijn om in te spelen op de specifieke behoeften. De stream van preken en ceremonies kunnen helpen om mensen te betrekken die door afstand of andere redenen van elkaar gescheiden zijn. Ook de juiste audiovisuele opname van ceremoniële gelegenheden levert een grote meerwaarde op. Tijdens de belangrijkste momenten in het leven van mensen willen mensen ze beleven en ze niet zelf door een lens opnemen. Altijd een kristalheldere audio en visuele opname zijn daarin essentieel.

Meer informatie?

Op onze projectpagina’s vindt u meer informatie over diverse opgeleverde projecten. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of u kunt direct een offerte aanvragen.

Recente Beeld projecten

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op:

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor