Logoprojectie

Logoprojectie 1

Bent u op zoek naar een uniek reclamemiddel voor uw bedrijf? Wilt u eens echt opvallen met uw bedrijf? Dan is logoprojectie iets voor u! Logoprojectie is het projecteren van een afbeelding, logo of tekst.

Via logoprojectie is praktisch ieder beeld projecteerbaar. Door de toepassing van de meest uiteenlopende en geavanceerde technieken zijn unieke projecties mogelijk. Laat uw logo projecteren op een mooie wand, vloer, lobby, gangpad of ergens anders. Een bijkomend voordeel: na de virtuele bekladding blijft er geen spoor van de actie achter en u valt enorm op bij uw klanten of bezoekers.

Voor een winkelomgeving kan een simpele logoprojector de aandacht trekken naar een bepaald kledingstuk of speciaal artikel. Logoprojectie kan ook gebruikt worden voor bewegwijzering.
Geeft bijvoorbeeld middels logo projectie aan waar de lift is of de winkelkarretjes staan, er zijn tal van toepassingsvoorbeelden.

Logoprojectie wordt het meest binnen in een gebouw toegepast, de reden hiervoor is dat logoprojectie voor buiten in vele gevallen vast moet worden gezet. Vaak is dit niet mogelijk of te duur.

Twee type logoprojectie systemen

Er zijn twee type projectie systemen, namelijk op basis van een gobo en op basis van bewegend beeld / video.

Gobo
Een gobo is een glasplaatje waarin de uiting gelaserd is. Deze gobo wordt in een verlichtingsarmatuur geïnstalleerd en door de juiste lenzen kan deze het logo projecteren. Veelal gebruiken we hier LED projectoren voor.

Bewegend beeld
BB Systems heeft futuristische producten waar op basis van video geprojecteerd kan worden. Dit kan vanaf een SD kaart of middels een HDMI-aansluiting. De uitingen kunnen lokaal maar ook via het internet met speciale narrowcasting software in de cloud beheerd worden. Dit is ook te combineren met ons narrowcastingsysteem.

Wij bieden u projectie voor binnen, verkoopomgevingen, marketing concepten en productpresentaties. Toepasbaar in retail, hospitality, kantoren en tal van andere toepassingen.

Meer informatie?

Voor andere vragen of meer informatie over logoprojectie kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen.

Recente Beeld projecten

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op:

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor