Monitoren en Televisies

Monitoren en Televisies, verkoop,advies, installatie

BB Systems levert en installeert televisies en monitoren op grote schaal. Van een zorginstelling met appartementen waar televisies geleverd moeten worden tot een fitnessclub waar monitoren opgehangen worden voor narrowcasting en televisiebeelden. Ook voorzien we veel vergaderruimten van monitoren waar voorheen beamers de regel waren.

Televisie of een monitor?

Een televisie is geschikt voor tv kijken en gebruik van home cinema, deze toestellen zijn bedoeld voor beperkt dagelijks gebruik.

Een monitor is een professionele televisie die geschikt is voor zakelijk en intensief gebruik. Ook leveren wij monitoren die geschikt zijn voor 24/7.

Ook voor moeilijke omstandigheden zijn er verschillende monitoren, zelfs waterdichte oplossingen kunnen wij leveren en installeren.

Wij zijn onder andere dealer van de merken LG, Samsung, Panasonic, NEC, Philips en Sony. En kunnen u daardoor van dienst zijn bij iedere gewenste oplossing, van videowall , Led video walls tot Super-size Led video walls.

Advies, levering en installatie

Van een losse televisie tot een touchscreen, BB Systems kan u perfect en merkonafhankelijk adviseren in levering en installatie. Ook op het gebied van montage voor bijvoorbeeld aan de wand of plafond kunnen wij merkonafhankelijk adviseren. Hierbij kunt u denken aan; verrijdbare trolleys, wandbeugels, plafondbeugels, behuizingen voor binnen en buiten, truss en allerlei andere oplossingen op maat. Ook voor bedrijfsprocessen leveren en installeren wij monitoren. Denk hierbij aan callcenters, controlrooms, vergaderruimten en narrowcasting. Dagelijks bouwen wij trolleys met monitoren en videoconferentie voor onderwijs en zakelijk gebruik.

Naast standaard televisies en monitoren leveren wij ook bijzondere nieuwe technieken. Zo leveren wij bijvoorbeeld transparante beeldschermen, deze zijn doorzichtig en laten toch beeld zien. Het scherm laat een deel van het licht door. Ook leveren wij mirror displays, deze schermen zijn als een spiegel maar dan met beeld. Pas virtueel uw kleding en bestel deze direct online. Een andere toepassing is een scherm met zeer hoge lichtopbrengst zodat deze ook met volle zon goed te zien is. BB Systems kan u adviseren in allerlei situaties voor de beste monitoren en televisies.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar een oplossing voor televisies of monitoren? Neem vandaag nog contact met ons op!

Recente Beeld projecten

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op:

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor