Reserveringssystemen

reserveringsystemen

Volledige ruimte services, coördinatie van alle beschikbare werkruimte, een persoonlijk welkom en data- driven smart buildings. Reserveren van ruimten, werkplekken en benodigdheden door middel van één platform. Reserveringssystemen: cloud gebaseerd en zeer gebruiksvriendelijk.

Ruimte reserveringssystemen

De reserveringssystemen die wij aanbieden bestaan uit kleine displays, die geplaatst worden bij de ingang van bijvoorbeeld de vergaderruimtes in uw pand. Op deze kleine monitoren worden diverse details over de zaalreservering getoond en kan er lokaal een vergaderruimte gereserveerd worden, gekoppeld aan uw software. Daarnaast kunnen we bijvoorbeeld een koppeling maken met eventuele grotere schermen die verspreid door uw pand de weg wijzen aan uw gasten.

Voordelen reserveringssystemen

  • Geen dubbel geboekte vergaderruimtes
  • Inzicht faciliteiten vergaderruimte
  • Integratie in bestaande agendasoftware
  • Koppelbaar met gebouwbeheersysteem en AV-automatisering
  • Vlakke montage op glas of muur
  • Ook inzetbaar als bewegwijzering

Veelzijdig reserveringssysteem

Compleet en veelzijdig met slimme services voor boeken van ruimten en werkplekken. Boeken kan via het display, pc, app. of via de hoogwaardige Outlook plug-in. En bieden we interactieve plattegronden aan die u zelf kunt aanpassen. Ook is het mogelijk om ruimtereservering te koppelen met uw eigen gebouwenbeheersysteem. U ontvangt waardevolle data over o.a. bezettingsgraad, bezettingsduur en gebruik van middelen. Het systeem is dan ook uitermate geschikt voor datagedreven organisaties.

Volledig aanpasbare huisstijl

De systemen die wij aanbieden zijn volledig aan te passen aan uw wensen op het gebied van huisstijl en indeling. Door koppelingen met verschillende planningssystemen kunt u uw gasten geheel geautomatiseerd en up-to-date informeren. Een koppeling met bijvoorbeeld Outlook/ Exchange, Planon, Office365, Google Calender, Topdesk en andere gangbare agendasystemen is mogelijk, net als integratie van sensorentechnologie.

Tweeweg communicatie

We kunnen ook een reserveringssysteem aanbieden met tweeweg communicatie: niet alleen kan informatie vanuit het reserveringssysteem gekoppeld worden aan de displays, het is dan ook mogelijk om via de displays te communiceren met het reserveringssysteem. Zo kunnen zalen via het display bijvoorbeeld in het planningssysteem ‘vrijgegeven’ worden na annulering van een vergadering of kunnen zalen juist ter plekke gereserveerd worden in het planningssysteem.

Narrowcasting in combinatie met uw reserveringssysteem

Wij bieden ook de mogelijkheid in onze maatwerk narrowcasting oplossing op uw ruimtereservering systeem naadloos te integreren in uw narrowcasting platform!

Diverse bedrijven en instellingen hebben inmiddels dit soort systemen geïmplementeerd. Naar uw personeel, gasten, cliënten en zorgvragers komt het dan ook zeer professioneel over. Ruimten worden niet dubbel geboekt en aan de buitenkant kan u direct zien of deze in gebruik of buiten gebruik is. Dit kan aangeven worden in het display maar ook met led indicatie bijvoorbeeld groen en rood.

Software as a Service

Het Software as a Service model is ook toepasbaar op Audiovisuele en IT middelen. Wij zien dit als een totaaloplossing en alles in één contract inclusief service, beheer en onderhoud. Dit kan per installatie, gebouw, locatie, vergaderruimte of per gebruiker voor een vast bedrag per maand.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij kunnen bieden voor visuele reserveringssystemen voor ruimten en werkplekken?
Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan!

Recente Beeld projecten

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op:

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor