Touchscreens

BB Systems kan u perfect adviseren wat betreft touchscreens voor zakelijk en educatief gebruik. Wij zijn specialist in touchscreens voor de zakelijke en onderwijs markt. Van het inrichten van een vergaderruimte tot een leslokaal kunnen wij u perfect adviseren voor het meest geschikte touchscreen. Touchscreens zijn de standaard geworden in onderwijs. Klein of groot, alles is mogelijk.

Interactieve touchscreens

Een touchscreen is een interactief scherm die met vingers bediend kan worden. Het aanraakscherm is geschikt voor onderwijs, bedrijven en instellingen. Van een 42” scherm tot de grootformaat touchscreens van bijvoorbeeld 86”, de mogelijkheden zijn enorm. Wij zijn partner van succesvolle merken touchscreens: Ctouch, Smartboard, i3touch, LG, Samsung en Focus Touch zijn slechts enkele namen. Naast levering, service en onderhoud kunnen we ook de installatie realiseren. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en toepassingen van de verschillende touchscreen oplossingen, met ons eigen installatieteam zorgen wij er bovendien voor dat alles professioneel geïnstalleerd is.

Montage en Accessoires

Ook bieden we de mogelijkheid om uw touchscreen naar uw wensen aan te passen. Zo leveren we bevestigingsmateriaal voor touchscreens, u kunt hierbij denken aan een wandbeugel of een onderstel. De zwaardere touchscreens modellen worden vaak geleverd met elektrische hoogteverstelling, ook hiermee kunnen we u van dienst zijn. Wij leveren diverse software voor educatief en zakelijk gebruik. Verder hebben wij diverse mogelijkheden voor bijvoorbeeld;

  • stemsystemen
  • geluidsinstallaties
  • draadloze presentatiesystemen
  • complete meubels

De productinformatie van diverse touchscreens kunt u bij ons opvragen. De meeste displays zijn tegenwoordig voorzien van 4k resolutie. Dit kan bijvoorbeeld erg handig zijn als er meer informatie op een display weergegeven dient te worden. Ook voor grotere formaten is deze resolutie beter omdat er meer scherpte is en meer informatie weergegeven kan worden. U kunt ons uiteraard ook benaderen voor aanbestedingen voor touchscreens en andere audiovisuele middelen.

Voor elke branche

BB Systems levert touchscreens en digiborden voor zowel de zakelijke als educatieve markt. Van een architectenbureau die bouwtekeningen in 4k resolutie wil bekijken en bewerken tot een hogeschool waar alle lokalen uitgerust worden met interactieve schermen. Nieuwsgierig naar meer referenties? Kijk dan eens op onze projectenpagina.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner waar service echt telt? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

 

 Fotografie: Erik Jansen Fotografie

Recente Beeld projecten

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op:

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor