Videoconferentie

Banner videoconferentie

Breng uw medewerkers, cliënten of studenten samen met gebruiksvriendelijke en veilige videoconferentie oplossingen. Laat uw teams zich concentreren op hun werk, niet worstelen met technologie. Ontdek hoe uw teams kunnen zien, delen en samenwerken door services en oplossingen in te zetten die bij uw organisatie passen.

Samen bij elkaar komen in een stad of naar het buitenland vliegen om te vergaderen? Dit is met videoconferentie niet meer nodig. Videoconferentie biedt gebruikers de mogelijkheid op een van tevoren bepaald moment op interactieve wijze te communiceren. Dit kan door middel van bewegende beelden en geluid op afstand via internet.

Voordelen videoconferentie

Door een ruimte professioneel in te richten met de juiste audiovisuele apparatuur in combinatie met videoconferentie heeft vergaderen of onderwijs op afstand veel voordelen. Tegenwoordig zijn er tal van systemen mogelijk voor videoconferentie, van een eenvoudige webcam tot een volledig bestuurbaar videoconferentie systeem. Door de komst van covid-19 hebben we massaal videoconferentie omarmd, is het gebruik toegenomen, maar ook de techniek in razend tempo doorontwikkeld met als resultaat haarscherp beeld en kristalhelder geluid! Videoconferentie is het juiste middel om efficiënt te vergaderen. Deelnemers van de vergadering of les hoeven niet meer te reizen naar de vergaderlocatie. De investering kan snel worden terugverdiend mits het nieuwe systeem goed wordt toegepast. Het voorkomen van besmettingen, verminderen van reiskosten en co2 reductie zijn de belangrijkste redenen voor de invoering van videoconferentie.

Bijkomende voordelen:

  • Vergaderingen in het buitenland worden verplaatst naar de vergaderruimte
  • Kortere lijnen met andere vestigingen of leveranciers op grotere afstand
  • Een betere balans tussen vrije tijd en werk voor de werknemer die minder vaak op reis hoeft
  • Terugdringen van de CO2 uitstoot, wat perfect past in het kader van het maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)
  • Optimale ondersteuning voor hybride werken en blended learning

Krachtig platform

Het gebruik van platformen zoals Teams, Zoom, Pexip en Webex neemt behoorlijk toe. Bedrijven en instellingen zien de voordelen van een krachtig platform om slimmer samen te werken met klanten, collega’s en partners. BB Systems biedt onder andere een breed pakket aan platform onafhankelijke oplossingen op basis van een vaste client (roomoplossing) of eigen device (byod). Van een eenvoudige oplossing voor een kleine ruimte tot grotere geavanceerde oplossingen. U kiest voor uw eigen vertrouwde software omgeving, wij passen de hardware hierop aan. Bent u nog niet in het bezit van een platform? Samen met u kijken we wat u nodig heeft.

Meer informatie?

BB Systems heeft de afgelopen jaren meer dan 500 videoconferentie systemen geïmplementeerd. Met dekking in de Benelux zijn wij een betrouwbare partner voor advies, installatie, service en onderhoud.

Van 1:1 vergaderingen tot groepen waarbij de camera de spreker(s) volgt, van software/cloud oplossingen tot en met advies over verbindingen en hardware wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor videoconferentie binnen uw bedrijf. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of vraag direct een offerte aan.

Recente Beeld projecten

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op:

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor