Videowall

videowall

Wilt u met meerdere beeldschermen een wand voor video creëren? Met een videowall kunnen we met meerdere monitoren een groot beeldscherm maken. In de meeste gevallen zijn dit monitoren met ingebouwde processoren die ervoor zorgen dat meerdere beeldschermen één totaalbeeld geven. Ook kunnen we hiervoor losse processoren, scalers en switchers voor beeld leveren.

Videowall configuratie

Er zijn diverse configuraties mogelijk voor een videowall bijvoorbeeld 2 x 2 beeldschermen, 4 x 4 beeldschermen en uiteraard nog veel groter. Schermen kunnen als losse delen opgehangen of ingebouwd worden in een artistieke vorm. Bij een keuze voor een videowall is het belangrijk om goed na te denken over de bezel ( randdikte van het scherm ), tegenwoordig zijn er bijna naadloze opties. Hierbij hebben we bijvoorbeeld nog maar een rand van 1mm.

Voordeel Videowall

Het voordeel van een videowall is dat hij interactief en dynamisch is, zo kun je betrokkenheid creëren bij uw doelgroep,  informatie geven zoals bewegwijzering/ filenieuws of het programma van een congres. U kunt informatie op elk moment aanpassen, uw klanten betrekken bij de boodschap die u wilt verspreiden. Dankzij een brede kijkhoek heeft u optimale zichtbaarheid en zorgt een ultradunne omlijsting voor een naadloze overgang.

High end oplossingen

Qua merken leveren we onder andere LG, Samsung, Sony, Delta en Philips. Bewezen high end oplossingen met een breed scala aan monitoren in verschillende formaten en met verschillende specificaties. Hierbij kunt u denken aan de lichtsterkte/helderheid, bezel dikte, formaten bijvoorbeeld 42, 47 en 55”.

Totaaloplossing

Naast de beeldschermen voor een videowall leveren wij ook de apparatuur voor aansturen en de content die wilt weergeven, bijvoorbeeld een systeem voor narrowcasting. Voor de montage van een videowall hebben wij veel mogelijkheden qua beugels en bevestigingsmaterialen.

Enkele mogelijkheden

  • in een vergaderruimte
  • voor een controlroom
  • in een winkel ( retail )
  • voor een raam / etalage
  • in een showroom / automotive branche

BB Systems heeft veel expertise in huis voor beeldapparatuur, in combinatie met onze narrowcasting kunnen wij internationaal van dienst zijn voor de levering en montage van videowalls en narrowcasting. Bent u benieuwd naar voorgaande projecten, bekijk de projecten pagina eens.

Meer informatie?

Wij adviseren u graag merk onafhankelijk over de mogelijkheden voor videowall toepassingen binnen uw bedrijf. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of vraag direct een offerte aan.

Recente Beeld projecten

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op:

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor