Achtergrondmuziek

achtergrondmuziek inbouw lsp

Achtergrondmuziek is een enorme sfeerbepaler, dus geen onbelangrijk detail om zomaar te vergeten. Maar hoe kiest u de beste achtergrondmuziek en bijbehorende geluidsinstallatie?
In hallen, kantoren, winkels, horeca en andere ruimten speelt achtergrondmuziek een grote rol. In verkoopomgevingen heeft het zelfs een enorme invloed op de aantrekkingskracht en het koopgedrag. Daarnaast vinden veel werknemers het prettig om tijdens hun werkzaamheden te kunnen genieten van muziek.

Achtergrondmuziek op locatie

Voor het weergeven van muziek kan er gekozen worden voor inbouwluidsprekers en/of opbouwluidsprekers in verschillende vermogens, kleuren, maten en design. BB Systems adviseert per ruimte welke luidsprekers en versterkers u het beste kan toepassen. Daarnaast heeft u nog apparatuur nodig die de installatie aanstuurt om de muziek af te spelen. Hier kan u denken aan een tuner, cd speler, mp3 speler, muziekcomputer of bijvoorbeeld een internetradio met een gebruiksvriendelijke app.

Omdat iedere ruimte anders is, maken wij graag een vrijblijvende afspraak op locatie om te zien om wat voor ruimte het gaat. Op basis van de afmetingen, het soort ruimte en het soort achtergrondmuziek wat u wilt afspelen maken wij een vrijblijvende offerte. Middels deze reeds bewezen werkwijze leveren wij de beste achtergrondmuziek systemen af.

Advies op maat

Er zijn verschillende branches en toepassingen waar achtergrondmuziek een goede toevoeging kan zijn. Omdat iedere situatie anders is spreken we vaak over maatwerk, er zijn tal van zaken om rekening mee te houden voor een goede geluidsinstallatie. Hierbij kunt u denken aan vochtige ruimten waar de luidsprekers tegen moeten kunnen. Wij houden bijvoorbeeld ook rekening met zaken als; binnen, buiten, explosieveilig, waterdicht, spraak/omroep, spreiding, volume, zones en natuurlijk gebruiksvriendelijk.

BB Systems adviseert u graag in de mogelijkheden van achtergrondmuziek binnen uw bedrijf of instelling. Voor het afspelen van achtergrondmuziek heeft u namelijk een geluidsinstallatie nodig die aansluit op uw wensen, maar natuurlijk ook geschikt is voor de locatie. BB Systems verzorgt van losse levering van producten tot een volledige oplossing inclusief installatie en inregelen van de door u gewenste apparatuur.

Achtergrondmuziek en branches

Achtergrondmuziek is voor onder andere zorg, bedrijfshal, kantoor, fitness, sport, recreatie, uitvaart, winkelketen, retail, overheid, wachtruimte, parkeergarage, ziekenhuis, verkeersruimten, winkelcentrum en vele andere branches en toepassingen. Of het nu gaat om een kleine winkel van 40m2 of een hal van 60.000 m2 BB Systems kan de volledige levering en installatie turn-key verzorgen.

Ook werken wij veel voor installatiebedrijven. Voor onder andere diverse kantoren, bedrijfshallen, distributiecentra, recreatieruimten, verkeersruimten en winkelomgevingen hebben wij geluidsapparatuur voor achtergrondmuziek geleverd en/of geïnstalleerd. Naast een omroepinstallatie met achtergrondmuziek kunnen wij ook voorzien in een type A ontruimingsinstallatie.
Voor meer informatie over projecten kunt u kijken op de projectenpagina.

Meer informatie?

Bent u zelf op zoek naar een achtergrondmuziekinstallatie?
Zoek dan niet verder en neem vrijblijvend contact met ons op.

Recente Geluid projecten

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op:

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor