Lestijdensignalering

Lestijdensignalering

Altijd bij de tijd met professionele lestijdsignalering van BB Systems. Voor het onderwijs hebben wij speciale pakketten ontwikkeld voor lestijdensignalering. Van een traditioneel belsysteem tot een omroepinstallatie in combinatie met lestijdensignalering. Denk ook aan betrouwbare lestijdsignalering en werktijdensignalering in o.a. de sectoren onderwijs, productie, transport en industrie. De perfecte kwaliteit, verstaanbaarheid en precisie.

Wij bieden een groot portfolio producten aan voor lestijdensignalering en werktijdensignalering. Van een eenvoudige schoolbel, pauzebel of zoemer tot slimme systemen op basis van IP-audio. Synchronisatie kan via een master klok om de exacte en identieke tijd in uw organisatie te waarborgen.

Ook leveren wij diverse kant-en-klare systemen van bijvoorbeeld Bodet of Bosch, desgewenst gecombineerd met een omroep- of ontruimingsinstallatie. Onze systemen zijn via software op een intern netwerk of over internet te bedienen. Roosters in een dag, week, maand tot jaarprogrammeringen kunnen ingegeven worden in onze gebruiksvriendelijke, maar zeer geavanceerde lestijdensignaleringssystemen.

Niet alleen de klokken met software kunnen wij leveren voor lestijdsignalering maar ook de overige apparatuur. Denk hierbij aan een volledige omroepinstallatie met luidsprekers, versterkers, microfoonposten, bekabeling en alle aanverwante zaken. Op basis van uw wensen kunnen wij een installatie leveren en installeren die volledig voldoet aan uw wensen en eisen.

Lestijdsignalering combineren

BB Systems levert ook omroepsystemen, achtergrondmuziek en ontruimingsinstallaties. Dit kan dan ook worden gecombineerd met lestijdensignaleringssystemen. Uiteraard zijn deze lestijdsignaleringssystemen ook toe te passen voor werktijden binnen bedrijven of instellingen. Bijvoorbeeld in een grote productiehal of bedrijfshal waarbij de pauzes aangeven worden middels een muziektoon of bel.

Reclame module

Het is zelfs mogelijk om via hetzelfde systeem tijd gestuurde reclameblokken af te spelen. Dit kan bijvoorbeeld voor de retail interessant zijn. Dit systeem noemen we een berichtenmodule of reclame module. Ook voor specifieke audio klokken/ modules die bepaalde berichten of tonen tijdgestuurd of via sensoren, triggers, knoppen of contact afgespeeld moeten worden hebben wij zeer veel mogelijkheden door ons eigen ontwikkelingsteam. We maken ook graag een oplossing op basis van uw wensen en eisen.

Veel installateurs en eindgebruikers zoals scholen benaderen ons voor lestijdsignalering. Ook zijn wij voor installateurs een geschikte partner voor samenwerking op diverse technische vlakken.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over lestijdensignalering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Recente Geluid projecten

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op:

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor