Mobiele geluidsinstallatie

mobiele geluidsinstallatie 1

BB Systems heeft een mobiele geluidsinstallatie voor iedere professionele toepassing, van een kleine groep tot een enorme massa mensen, voor spraak en/of muziek, binnen of buiten, met accu of zonder. Op basis van de door u gekozen opties kunnen wij een systeem adviseren die het beste bij u past. Op basis van uw aanvraag kunnen wij een perfect systeem aanbieden.

Mobiele geluidsinstallatie op locatie

Een mobiele geluidsinstallatie kan u helpen met de ondersteuning van muziek en spraak op verschillende locaties. U kunt hierbij denken aan geluidsinstallaties voor sport, presentaties, congressen, onderwijs, buitenevenementen, cursussen en workshops.

Standaard mobiele geluidssets

BB Systems kan u merkonafhankelijk adviseren over diverse kant en klare mobiele geluidsinstallaties, deze kunnen vrij snel geleverd worden met eventueel een instructie op locatie.

Hierbij kunt u denken aan een mobiele accu luidspreker met ingebouwde versterker en muziekbron, deze beschikt direct over één of meerdere microfoons en/of headsets. Diverse draadloze mobiele geluidssystemen behoren ook tot de mogelijkheden, evenals systemen met een subwoofer en twee kleine luidsprekers. Alles inclusief accessoires als statieven, hoezen, flightcases, randapparatuur, afspeelapparatuur.

Ook voor zwembaden bieden wij passende oplossingen, bij een mobiele geluidsinstallatie voor een zwembad hebben we te maken met moeilijke factoren. Door de inwerking van vocht en chemicaliën ( chloor dampen ) hebben de componenten veel te verduren, daarnaast zijn de ruimten vaak groot of akoestisch lastig. Toch kunnen wij hier zowel voor mobiel als vaste installatie opties voor aanbieden. Voor zwembaden adviseren wij een vast geïnstalleerde installatie die voldoet aan alle veiligheidseisen.

Maatwerk mobiele geluidssets

Natuurlijk is het bij BB Systems ook mogelijk om een geluidsset samen te stellen op basis van uw wensen. Wij kunnen u merk-onafhankelijk adviseren in de mogelijkheden van een mobiele geluidsinstallatie. Wij kunnen desgewenst een verrijdbaar rack assembleren, waarin we alle door u gewenste apparatuur plaatsen. Hierbij kunnen we verschillende luidsprekers aanbieden. Dit worden professionele complete geluidsinstallaties geschikt voor veelvoudig dagelijks gebruik.

Veel bedrijven, gemeenten, overheid, uitvaartorganisaties en instellingen hebben de afgelopen jaren bij BB Systems een mobiele geluidsinstallatie aangeschaft. Onze mobiele geluidsinstallaties zijn van topkwaliteit en voldoen aan de wensen van deze tijd!

Meer informatie?

Wenst u meer informatie over onze projecten? Klik hier.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, of neem contact op met onze accountmanagers.

Recente Geluid projecten

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op:

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor