Omroepinstallatie

Omroepinstallatie

Een omroepinstallatie is een luidsprekerinstallatie bedoeld om mededelingen/ berichten te verspreiden. Dit kan binnen zijn, bijvoorbeeld in een winkel of in een kantoor. Maar ook buiten vindt u omroepinstallaties, zoals in winkelgebieden en sportvelden.

Totaaloplossing voor omroepinstallaties

Al meer dan 15 jaar leveren en installeren wij de beste totaaloplossingen voor omroepinstallaties. BB Systems biedt voor elke branche totaaloplossingen voor een omroepinstallatie, maar ook voor achtergrondmuziek. Een omroepinstallatie kan uiteraard gecombineerd worden met achtergrondmuziek. Denk hierbij aan een supermarkt of kantoorgebouw.

Wij verzorgen projecten voor winkels (retail), kantoren, winkelcentra, stations, hallen, stadions, supermarkten, onderwijsinstellingen, schepen etc. Of het nu een omroepsysteem voor binnen of buiten is maakt voor ons niet uit. Door ons brede pakket aan luidsprekers en versterkers wat wij deels zelf importeren kunnen we top kwaliteit tegen scherpe prijzen bieden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld winkelketens of grote gebouwen. Als leverancier en installateur bieden wij een compleet pakket professionele inbouw en opbouwluidsprekers in verschillende vermogens, kleuren en maten. Ook zijn wij dealer en leverancier van o.a. A-merken als Bosch, RCF, TOA, Soundtube en T-audio. Voor Bosch zowel omroepinstallaties als type a ontruimingsinstallaties.

U vindt bij ons de beste oplossingen voor binnen en buitengebruik.

Advies op maat

Omdat iedere omroepinstallatie weer anders is maken wij graag een vrijblijvend advies op maat. Hiervoor kunnen onze accountmanagers vrijblijvend uw situatie, wensen en eisen opnemen. Op basis van dit bezoek ontvangt u dan een offerte voor een omroepinstallatie. Ook kunnen wij op basis van een bestek en/of tekeningen een omroepinstallatie ontwerpen. Systemen zijn er op basis van één maar ook tientallen zones die apart regelbaar zijn in programma en volume. Ook voor industriële hallen en werkplaatsen bieden wij professionele totaaloplossingen voor omroepsystemen en achtergrondmuziek. Denk hierbij aan een omroepinstallatie bedrijfshal.

BB Systems kan de levering, bekabeling en installatie turnkey verzorgen. Uiteraard kan dit ook in samenwerking met een installateur of uw eigen technische dienst. Wij zijn landelijk werkzaam op projectbasis, hiervoor hebben we meerdere installatie teams en we hebben een landelijke service dekking. Onder andere diverse panden groter dan 10.000m2 en een winkelketen met meer dan 2000 vestigingen. Ook vele installateurs in Nederland maken trouw gebruik van onze producten en diensten. Met duizenden door BB Systems geleverde omroepinstallaties zijn wij de echte specialist van Nederland voor een omroepinstallatie.

Service en onderhoud omroepinstallatie

Laagdrempelig service en onderhoud voor een bedrijfszeker systeem tijdens kritische momenten verzorgen wij graag met onze 24/7 service afdeling voor audiovisueel, IT en elektrotechniek.

Meer informatie?

Op onze projecten pagina vindt u diverse projecten / referenties. Bent u ook op zoek naar een omroepinstallatie voor uw bedrijfshal, kantoor of werkplaats? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Recente Geluid projecten

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op:

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor