Achtergrondmuziek in uw bedrijf

BB Systems brengt de juiste achtergrondmuziek naar uw zaak! Voor iedere denkbare toepassing kunnen wij u adviseren voor een hoogwaardige oplossing voor het ten gehore brengen van achtergrondmuziek in uw bedrijf. Optioneel met een omroepfunctie voor mededelingen en/of calamiteiten. Ook bieden wij de mogelijkheid voor de toepassing van de BB Systems tijdgestuurde berichten/reclame module.

Geluidsinstallatie voor achtergrondmuziek bedrijf & kantoor

Op basis van het gebouw of de toepassing hebben we een breed pakket professionele luidsprekers. Inbouwluidsprekers, opbouwluidsprekers, waterdichte luidsprekers en luidsprekers voor verre afstanden. Bijna alles is mogelijk, zelfs de luidsprekers op kleur gespoten in bijvoorbeeld uw eigen huisstijl! De geluidsinstallatie kunnen wij centraal installeren in een afsluitbaar wandrack of integreren in uw meubilair.

Muziekbronnen

Tegenwoordig zijn er veel opties qua afspeelapparatuur / muziekbronnen. Hieronder een aantal mogelijkheden.

 • Standaard radio tuner
  Op basis van kabel of een antennesysteem kunnen wij onze geluidsinstallaties leveren met een tuner. Diverse modellen behoren tot de mogelijkheden voor het afspelen van uw favoriete radio station.
 • Internetradio / webradio
  Met internetradio (soms ook wel webradio genoemd) wordt een uitzending van geluid bedoeld waarbij het transport medium het internet is. Vaak wordt ook nog een specifieke distributie bedoeld, namelijk die waarbij het geluid via een zogenaamde stream gedistribueerd wordt vanaf een server. De term stream duidt hier op een wijze van transport waarbij er niet zo snel mogelijk data naar de luisteraar getransporteerd wordt, maar er alleen die delen data verzonden worden die er op dat moment nodig zijn. Webradio wordt vaak in meerdere kwaliteiten aangeboden. De kwaliteit van een stream wordt bepaald door het aantal kilobits per seconde, dus de bitrate, de samplefrequentie en het aantal kanalen (mono of stereo). Breedbandgebruikers kunnen meestal kiezen voor de hoogste kwaliteit. Tegenwoordig kunnen we meerdere geschikte internetradio’s aanbieden die bijna alle radiozenders kunnen ontvangen. Ook hebben deze players vaak geavanceerde functies om muziek vanaf een computer weer te geven.
 • Muziekcomputer

BB Systems kan in samenwerking met een partner de meest geavanceerde muziek- en mediasystemen van Nederland leveren! De hele dag de nieuwste muziek en/of videoclips van perfecte kwaliteit. Van een standaard computer tot een waterdicht touchscreen!

Gebruiksvriendelijke muziek- en mediasystemen voor cafés, restaurants, hotels, sportscholen, winkels en bedrijven. Kant en klaar met duizenden tracks. Muziek, videoclips, karaoke, een DJ-module en zonder extra kosten downloaden uit een muziekbibliotheek. De nieuwste generatie mediasystemen vertoont (volledig timergestuurd programmeerbaar) uw eigen teksten, foto’s, video’s en realtime nieuws op uw scherm

 • CD/MP3/USB/SD spelers
  De standaard cd-speler is nog steeds verkrijgbaar ook met extra geavanceerde functies zoals USB, SD kaarten MP3. De standaard cd-speler is een echte mediaplayer geworden met fraaie functies.
 • iPod als muziekbron
  Tegenwoordig heeft bijna iedereen een iPod, waarom kun je deze dan ook niet gebruiken voor een lekkere achtergrondmuziek. Tegenwoordig hebben we leuke opties voor het aansluiten en bedienen van een iPod. Van een standaard iPod inprikpunt middels een mini jack tot een geavanceerd iPod dock. Wij kunnen ook deze players aan u leveren.

Is uw installatie aan vervanging toe of bent u geïnteresseerd in een nieuwe installatie? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor een achtergrondmuziekinstallatie.

 

Recente projecten

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op:

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor