ActivPanel

Interactieve Touchscreens

In het onderwijs verdwijnt het klassieke schoolbord steeds meer uit beeld en wordt er plaats gemaakt voor digiborden en touchscreens. ActivPanel Touch is een nieuwe generatie interactieve multi touch schermen. Met een touchscreen gaat de school mee met de toekomst. Omdat het touchscreen een luxe, strakke behuizing heeft is het een echte eyecatcher in iedere ruimte en neemt het scherm niet veel ruimte in. Het touchscreen is verkrijgbaar in verschillende formaten: 55, 65, 75 en 84 inch. Daarnaast heeft u nog de optie voor Full HD of 4K Ultra HD. Het scherm moet altijd worden aangesloten op een pc.

Het scherm is speciaal ontworpen voor klaslokalen, maar is ook geschikt voor het gebruik in bijvoorbeeld vergaderruimtes. De ActivPanel heeft het gebruiksgemak van een tablet. De serie van ActivPanel is vernieuwd en biedt nu nog meer mogelijkheden. Met multitouch kunt u met wel 10 vingers tegelijkertijd op het bord werken. Met het externe Android™-apparaat met Wi-Fi, dat is inbegrepen bij het ActivPanel, kunt u mobiele apparaten draadloos spiegelen. U kunt uw favoriete apps direct downloaden en gebruiken via de Android App Store, het Instant Whiteboard openen om te schrijven of tekenen en lesinhoud draadloos delen.

De ActivPanel wordt standaard geleverd met een interactieve whiteboard functie, meerdere aansluitmogelijkheden, gehard veiligheidsglas en de ActivConnect G-Serie. Deze is voorzien van een toolbar en een opstartmenu. Beiden zijn ook nog erg gemakkelijk naar wens in te vullen. Dit zorgt ervoor dat het bedienen van het scherm erg gebruiksvriendelijk is. De ActivInspire en de nieuwste ClassFlow software zorgen ervoor dat de leerling meer aandacht heeft in de les. De aantekeningen die worden gemaakt in de klas kunnen als PDF-bestand direct verzonden worden via e-mail naar de hele klas.

Uw interactieve partner

BB Systems levert touchscreens en digiborden voor zowel de zakelijke als educatieve markt. De touchscreens kunnen ook worden gebruikt bij rijscholen, in de bouw, zorgsector en in de sportbranche. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw project. Van ontwerp tot en met de realisatie kunnen wij u van dienst zijn in binnen en buitenland.Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

 

 

Recente projecten

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op:

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor