Airtame 2

Airtame 2

Airtame 2, een alles-in-één oplossing voor het draadloos delen van schermen. Hardware, software en geïntegreerde apps zijn allemaal samengevoegd in één eenvoudig te gebruiken, maar toch krachtig apparaat.

Scherm delen vanaf elk apparaat

Loop een kamer binnen, open de Airtame-app en selecteer je Airtame-verbonden scherm. Dat is het, u presenteert zich draadloos. U kunt uw hele scherm delen of een afzonderlijk venster selecteren om te presenteren, en verbergen wat u wilt verbergen. Presenteer prachtige beelden, prestatiedashboards, bedrijfsnieuws en meer, allemaal beheerd vanuit Airtaime Cloud.

Airtame werkt met alle grote platforms en besturingssystemen – van Mac, Windows, Linux en daarbuiten – zodat u uw adapters voorgoed kunt verwijderen. Airtaime vergaderoplossingen zijn dankzij de uitgebreide mogelijkheden geschikt voor uiteenlopende branches, bijv. in een kantooromgeving of het onderwijs.

Dit is Airtaime 2

Een krachtig product, een gewaagde nieuwe oplossing. Een nieuwe manier om schermen te gebruiken. Een strak design met uitgebreide functionaliteiten. Een krachtigere CPU met een snellere laadtijd en soepele overgangen.

De Airtame 2 is net als zijn voorganger zeer eenvoudig in gebruik, waardoor u eenvoudig draadloos kunt presenteren via uw computer of mobiel apparaat naar tv’s en projectoren – en ondersteunt tevens full motion video en audio. Dankzij de native apps behoort ook digital signage tot de mogelijkheden. U kunt uw schermen op laten vallen met de mix van verschillende Homescreen-integraties.

De kracht van Airtame 2

Met maar liefst 4 keer het geheugen van de eerste generatie Airtame (met 2GB RAM) is de Airtame 2 geschikt voor snellere firmware-updates en het aansturen van complexere websites, dashboards en inhoud. Dankzij een geavanceerde Wifi-chip met 2 x meer bandbreedte is het draadloos bereik verbeterd , wat resulteert in een nog stabielere draadloze verbinding. De Airtame beschikt over een verbeterde beveiliging, dankzij een Kensington-slot kunt u het apparaat fysiek beveiligen. Daarnaast beschikt dit apparaat over volledige motion- en audiomogelijkheden. Met maar liefst 60 frames per seconde in Full HD zorgt de Airtame 2 voor een harmonieuze video-ervaring. Het intuïtieve LED lichtje laat de huidige actie zien van de Airtame 2, dit zorgt voor nog meer gebruiksgemak en een geavanceerde aanwezigheid in de kamer.

Plug and play

U heeft geen adapters nodig of iets wat u moet aansluiten op uw computer. De Airtame hoeft enkel alleen aangesloten te zijn op het scherm en de Airtame-app moet op uw computer geïnstalleerd zijn. De hele oplossing is onafhankelijk, dit betekent dat het net zo goed werkt op Windows als op Mac-, Linux, of Chromebook-besturingssystemen. De Airtame 2 is zo slim dat u zelf kunt kiezen wat u op uw scherm wilt laten zien wat u verborgen wilt houden. U kunt eenvoudig het venster selecteren dat u direct wilt delen. U kunt ook uw computerscherm delen met meerdere tv’s of projectoren die zijn uitgerust met een Airtame.

Interesse?

Heeft u interesse in de Airtame 2? Onze experts staan voor u klaar, wij maken graag een vrijblijvende aanbieding!

Recente projecten

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op:

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor