Ampetronic Ringleiding

Een ampetronic ringleiding wordt momenteel in veel ruimten toegepast, bijvoorbeeld in kerkgebouwen, vergaderruimtes en concertzalen. BB Systems is leverancier en installateur van ringleidingsystemen voor bedrijven, instellingen, stichtingen en overheden. Wij werken met de ringleidingversterkers en accessoires van het merk Ampetronic.

Waarom een Ampetronic Ringleiding?

Ampetronic is momenteel de internationale koploper op het gebied van ringleidingsystemen en accessoires. Voor de productie van de ringleidingversterkers en accessoires worden alleen onderdelen van de hoogste kwaliteit gebruikt, zodat u jarenlang kunt genieten van de beste geluidskwaliteit! Daarnaast geeft Ampetronic op deproducten een standaard fabrieksgarantie van maar liefst 5 jaar!

Voor alles op het gebied van ringleidingsystemen kunnen wij u van advies tot realisatie, maar ook in het natraject van dienst zijn. Wij leveren en installeren professionele licht, beeld, geluid en elektrotechnische installaties. Met ons uitgebreide aanbod licht, beeld en geluidsapparatuur werken wij in projecten samen met de opdrachtgever naar de juiste oplossing.

Bent u op zoek naar een ringleiding voor uw bedrijf of instelling? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Voor meer informatie over Ampetronic kunt u ook eens kijken op: Ampetronic .

Recente projecten

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op:

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor