Basalte Ellie

Ellie Basalte

Basalte Ellie, een smart home wonder waarmee u eenvoudig verlichting, gordijnen, klimaat, ventilatie, zonwering, geluid en meer kunt bedienen. Ellie is de centrale bediening van uw volledige domotica systeem. Het on-wall touchscreen heeft een slank design en is voorzien van een 5.5″ OLED full HD. Ellie is aanstuurbaar via touch, en te integreren met Basalte Home, KNX visualisatie.

Bediening en design

Ellie kan geïnstalleerd worden in de belangrijkste leefruimtes en kan gebruikt worden als centrale bediening. Het on-wall touchscreen is 5.5 inch in full HD. Ellie mag zichzelf het dunste smart home touchscreen op de markt noemen, wanneer geïnstalleerd heeft het een dikte van minder dan 1 cm. Ellie is eenvoudig te installeren en heeft het zelfde design als de Basalte schakelaars en sockets.

Basalte Home

Dankzij de Basalte Home maakt u de gebruikservaring in een KNX woning compleet. Middels de Basalte Home app heeft u toegang tot een knappe gebruikersinterface, waarmee je verlichting, zonwering, sferen, muziek, verwarming en je camera’s kunt bedienen.

Basalte Core vormt het hart van Basalte Home. Deze server komt voort uit het multiroom audiosysteem en zorgt ervoor dat muziek onlosmakelijk verbonden wordt met uw smart home en comfortscenes. Verder voorziet Basalte Core in de visualisatie, logica, meldingen op maat en de integratie van externe producten zoals Philips Hue®.

Basalte Studio wordt de configuratiesoftware van Basalte Core: een sterke maar eenvoudige tool voor KNX systeemintegratoren. Basalte Home is beschikbaar zijn voor iOS en Android. Het Ellie touchscreen is vlekkeloos te integreren met Basalte Home.

Interesse?

Heeft u interesse in een Basalte Ellie? Onze experts staan voor u klaar, wij maken graag een vrijblijvende aanbieding!

Recente projecten

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op:

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor