BenQ InstaShow WDC10

BenQ WDC10
Met de InstaShow BenQ WDC10 kunt u door middel van één klik op de knop uw presentatie beginnen in Full HD. Deze unieke oplossing is zonder software en u kunt meerde presentatoren de leiding geven vanaf elk apparaat, zolang ze maar USB of HDMI poort hebben.

De WDC10 is makkelijk te gebruiken en start klaar. Het is een draadloze oplossing die mogelijkheden biedt om samen te werken via het netwerk. De WDC10 heeft slechts één knop en het duurt maar enkele secondes om te beginnen met uw draadloze presentatie. Hierdoor bespaart u tijd en kunt u sneller beginnen met uw bijeenkomst.

Eenvoudig in gebruik

De InstaShow BenQ WDC10 zorgt ervoor dat u geen waardevolle vergadertijd verspilt. Er kunnen maar liefst 16 presentatoren hun prestaties starten zonder te wachten. Vergaderruimtes zijn vaak druk bezet, de WDC10 verhoogt de productiviteit en maakt u efficiënt gebruik van uw tijd. De WDC10 heeft geen software en is het dus niet nodig om te updaten en heeft u geen IT-ondersteuning nodig.

U kunt eenvoudig uw WDC10 verzendknop koppelen naar een ontvanger host. Als u de verzenknop wil koppelen aan de ontvanger moet u de koppeltoets vijf seconden ingedrukt houden op beide apparaten. U kunt ook via internetbeheer in de koppelingsmodus worden gezet.

U kunt met een klik op de zij-knop overschakelen naar de exclusieve InstaVideo-functie. Dit kan ook zonder IT-ondersteuning, kabels of andere software-instellingen. Gebruikers kunnen ongestoord presenteren op elk apparaat die een HDMI-ingang beschikt. U kunt dan gebruik maken van de inhoud van apparaten zoals laptops, blu-ray-/dvd-spelers, Apple, TV, PS4 of Xbox.

Betrouwbaar en intelligent

Door het AES 128-bits beveiligingsencryptie en een WPA2 verificatieprotocol kunnen wij u garanderen dat uw eigendommen geheim blijven. De beveiligde aansluitingsbevestiging zorgt er ook voor dat u draadloos en gemakkelijk uw presentaties kunt streamen. De InstaShow BenQ WDC10 ondersteunt ook HDCP. Dit zorgt ervoor dat alle inhoud vloeiend wordt afgespeeld door middel van digitaal rechtenbeheer. Door EDID kan de WDC10 automatisch de resolutie instellingen configureren. Hierdoor komt elke pixel met elkaar overeen.

U kunt met de BenQ automatische wifikanaalselectie (exclusief) opnieuw verbinding maken, zo kunnen u en de presentatoren volledig op de WDC10 vertrouwen. De InstaShow BenQ WDC10 beschikt over WiFi 802.1 1ac en biedt draadloos streamen van Full HD 1080p.

Milieubewust

U kunt via het webbeheer van de InstaShow BenQ WDC10 meerdere opties toepassen om energie te besparen. Er zijn meerdere opties waarop u milieubewuster kunt zijn. U kunt ervoor kiezen om het stroomverbruik wanneer de WDC10 op HDMI Stand-by staat beperken, hierdoor wordt de levensduur ook verlengd. Wanneer u het scherm opnieuw inschakelt word de WDC10 ook automatisch geheractiveerd. De WDC10 kan worden geconfigureerd voor netwerk stand-by modus wanneer er geen bronactiviteit plaats vind. Dit verminderd de stand-by modus.

De BenQ Instashow WDC10 samengevat

• Plug & Play
• Tot 16 gebruikers tegelijk verbinden
• InstaVideo functie
• Presenteren op elk apparaat
• Betrouwbare beveiliging(AES 128-bits beveiligingsencryptie en een WPA2-verificatieprotocol )
• Optimale intelligente resolutieafstemming
• Milieubewuste werking

Bekroond design

De BenQ WDC10 werd in 2016 bekroond met de Taiwan excellence en Good Design Award. In 2017 werd de WDC10 nogmaals bekroond, ditmaal met een IF Design award 2017. Een iF DESIGN AWARD is een zegel van uitmuntendheid, een getuigenis van kwaliteit en een uitdaging voor de concurrentie. Voor gebruikers is het een symbool van vertrouwen.

BenQ Partner

Samenwerken met BenQ betekent toegang krijgen tot toonaangevende producten met innovatieve functies die u als klant zullen verbazen.

Specificaties

wdc10 specs

Download Datasheet WDC10

Interesse?

Interesse in wat wij voor uw vergaderruimte kunnen betekenen? Onze experts staan voor u klaar, wij maken graag een vrijblijvende aanbieding!

 

 

Recente projecten

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op:

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor