Bosch CCS 1000D Digitaal discussiesysteem

CCS1000D1_bosch_bb

CCS 1000D Digitaal discussiesysteem

Met een Bosch CCS1000 D digitaal vergadersysteem wordt het beheren van vergaderingen een stuk gemakkelijker. De CCS1000 is een digitaal vergadersysteem en een uitstekende keuze voor kleine tot middelgrote toepassingen, zoals bijv.congrescentra, rechtszalen en raadszalen. De voorzitter kan de vergadering leiden en aan individuele deelnemers het woord geven of meerdere deelnemers gelijktijdig via de microfoon laten spreken. Doordat het Bosch CCS1000D discussiesysteem gebruik maakt van ingebouwde Digital Acoustic Feedback Suppression (DAFS)wordt rondzingen voorkomen bij hogere volumes. Het discussiesysteem is eenvoudig in te stellen, gemakkelijk in gebruik en speciaal ontworpen om de productiviteit van vergaderingen te bevorderen.

Bekroond Design

Het design van de Bosch CCS1000D is in 2015 bekroond met een design Award. Dankzij de fraaie vormgeving past het in iedere ruimte, van nieuwbouw tot monumentale panden. De CCS 1000 D is vervaardigd met de allerbeste materialen wat resulteert in een robuuste en stevige vergaderpost met uitstekende spraakverstaanbaarheid.

Ideaal voor rechtszalen

In een rechtszaal moeten vaak afzonderlijke gesprekken worden opgenomen, bijvoorbeeld alles wat de gedaagde en/of advocaat zegt. Om die reden is het Bosch CCS 1000 D Discussiesysteem uitgerust met de mogelijkheid om vier afzonderlijke microfoons op vier verschillende uitgangen aan te sluiten. Doormiddel van een externe recorder kunnen deze kanalen worden opgenomen, met de ingebouwde recorder kan de hele vergadering plus één afzonderlijk kanaal worden opgenomen.

Eenvoudig opnemen

In het ingebouwde interne geheugen kan maximaal acht uur worden opgenomen, met behulp van een USB-stick van 128 GB kan er tot 4000 uur aan besprekingen digitaal worden opgenomen en later worden afgespeeld. Zo is het mogelijk om te alle tijde een opname te maken van de hele vergadering, ook als iemand een keer de USB-stick is vergeten. Dit maakt de CCS1000 D onderscheidend van de CCS900 Ultro.

Eenvoudig uit te breiden en compatibel met externe apparatuur

In slecht enkele minuten kan het aantal vergaderposten van de Bosch CCS1000 D eenvoudig worden vergroot of verkleind. Het is hierbij niet nodig om het systeem uit te schakelen dan wel opnieuw op te starten. De Bosch CCS1000D is verenigbaar met diverse externe apparatuur, zoals een tolkensysteem, taaldistributie en een PA-systeem. Ook kunnen twee verschillende locaties met elkaar worden verbonden door een interface.

Waarom een Bosch CCS1000 D discussiesysteem?

  • Uitstekende spraakverstaanbaarheid met ingebouwde DAFS
  • Ingebouwde audio-opname op intern geheugen en/of USB-geheugenstick
  • Ondersteunt automatische HD-camerabesturing
  • Geavanceerde configuratie en besturing via ingebouwde webbrowser
  • Plug and Play
  • Energiebesparende modus voor automatische uitschakeling na twee uur inactiviteit
  • Ideaal voor kleine tot middelgrote bijeenkomsten

Met Bosch krijgt u meer

“Bosch is al meer dan 60 jaar marktleider op het gebied van conferentieapparatuur. Met het CCS 1000 D Discussiesysteem krijgt u dan ook diverse efficiencyverhogende voorzieningen die in andere systemen ontbreken. Het DAFS-algoritme (Digital Acoustic Feedback Suppression) is bijvoorbeeld uniek voor Bosch en heeft zichzelf bewezen door vele jaren vlekkeloze werking in de praktijk. Ook de “Possible-To- Speak” indicator is uniek voor Bosch, evenals het interne opnamegeheugen en de luidspreker en microfoon die gelijktijdig actief zijn, waardoor de gesprekken natuurlijker verlopen.”

Erkend Bosch conferentiesystemen dealer

BB Systems is officieel erkend Bosch dealer, dit houdt in dat u bij ons ieder Bosch discussiesysteem kunt krijgen. Naast het aanbieden van alle modellen is het personeel van BB Systems getraind om u te kunnen adviseren over alle mogelijkheden die u met Bosch heeft. De speciale training die door Bosch security systems zelf gegeven wordt zorgt ervoor dat medewerkers van BB Systems alles weten over de discussiesystemen zelf, het gebruik en de installatie ervan. Bij ons kunt u terecht voor advies over welk discussiesysteem bij u past maar ook hoe u het beste uit uw vergaderoplossing haalt.

Recente projecten

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op:

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor