Bosch CCS900 Ultro Discussiesysteem

bosch_ccs900_bbsystems

CCS900 Ultro discussiesysteem

Het CCS 900 Ultro Discussiesysteem van Bosch is geschikt voor gebruik in vergaderruimten en conferentiezalen waarbij het aantal deelnemers beperkt is. Met de Bosch CCS900 Ultro bent u verzekerd van een uitstekende spraakverstaanbaarheid. Meerdere personen kunnen actief deelnemen en een ingebouwde microfoon stelt hen in staat met andere deelnemers te spreken. Deelnemers kunnen de discussie volgen via de ingebouwde luidspreker of een eigen hoofdtelefoon.

Compact, fraai ontwerp

Dankzij een moderne, subtiele vormgeving en de afwerking in antracietgrijs zijn deze posten een waardevolle aanvulling voor elke locatie en past het vrijwel in elk interieur. De posten zijn verkrijgbaar in twee verschillende varianten, namelijk als voorzitterspost en als deelnemerspost.

Flexibel en veelzijdig

De microfoon heeft een flexibele steel en is hierdoor veelzijdig in het gebruik. Twee personen kunnen hierdoor gemakkelijk gebruik maken van dezelfde deelnemerspost. Het luidsprekervolume wordt voor alle deelnemersposten centraal ingesteld met behulp van een besturingseenheid. Een zogenoemde “Possible‑To‑Speak” indicator is ingebouwd en geeft aan of het mogelijk is de microfoon in te schakelen. De luidspreker wordt automatisch gedempt zodra de microfoon aan staat en/of een hoofdtelefoon wordt aangesloten. Op het moment dat de microfoon is ingeschakeld is er een indicatie lampje zichtbaar. Om galmen en/of ruis te voorkomen, wordt de ingebouwde luidspreker automatisch gedempt als de microfoon aan staat. De twee hoofdtelefoonaansluitingen maken het mogelijk om meerdere hoofdtelefoons aan te sluiten, zodat twee deelnemers een post gelijktijdig kunnen gebruiken. Het is ook mogelijk een taperecorder aan te sluiten op de ene hoofdtelefoonaansluiting en de andere aansluiting te gebruiken om naar de vergadering te luisteren. Zo kan tegelijkertijd worden opgenomen om het gesprek op een later moment terug te luisteren.

Eenvoudig uit te breiden compatibel met externe apparatuur

Het kostenbesparende CCS 900 Ultro Discussiesysteem kan eenvoudig worden uitgebreid om te voldoen aan de eisen van een groter, complexer conferentiecentrum. De Bosch CCS 900 Ultro is zeer compatibel met externe apparatuur, zoals handmicrofoons en een Public-Address-systeem voor het publiek om de discussie te kunnen volgen. De Bosch CCS 900 Ultro is eenvoudig te samen te voegen met het Bosch Integrus digitaal infrarood talendistributiesysteem. Door middel van dit infrarood systeem kunnen deelnemers en publiek zelf een vertaling kiezen, waardoor de aanwezigen kunnen deelnemen in een taal naar keuze.

Waarom een Bosch CCS 900 Utro discussiesysteem?

• Innovatief en authentiek Europees ontwerp
• Unieke gepatenteerde “Possible-To-Speak” indicator
• Uitstekende spraakverstaanbaarheid met digitale onderdrukking van akoestische terugkoppeling
• Complete controle over de vergadering
• Gebruiksvriendelijk en eenvoudig te installeren
• Uitbreidbaar en daardoor klaar voor de toekomst
• Mobiele of vaste installatie

Met Bosch krijgt u meer

“Bosch is al meer dan 60 jaar marktleider op het gebied van conferentieapparatuur. In elke fase van het ontwerpproces wordt aandacht besteed aan ieder detail, om de kwaliteit en duurzaamheid te waarborgen die kenmerkend is voor Bosch:
– Ergonomie en vormgeving van het
productontwerp
– Prestaties bij het ontwerp van de akoestiek
– Flexibiliteit en nieuwe functies bij het systeemontwerp
– Beproefde innovaties
– Gegarandeerde kwaliteit
– Getest conform internationale industrienormen”

Erkend Bosch conferentiesystemen dealer

BB Systems is officieel erkend Bosch dealer, dit houdt in dat u bij ons ieder Bosch discussiesysteem kunt krijgen. Naast het aanbieden van alle modellen is het personeel van BB Systems getraind om u te kunnen adviseren over alle mogelijkheden die u met Bosch heeft. De speciale training die door Bosch security systems zelf gegeven wordt zorgt ervoor dat medewerkers van BB Systems alles weten over de discussiesystemen zelf, het gebruik en de installatie ervan. Bij ons kunt u terecht voor advies over welk discussiesysteem bij u past maar ook hoe u het beste uit uw vergaderoplossing haalt.

Recente projecten

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op:

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor