Bosch DCN Next Generation Digitaal Discussiesysteem

Bosch_dcn_ng

DCN NG Digitaal Discussiesysteem

Bosch DCN Next Generation geeft u de volledige controle over een vergadering, of het nu een permanent systeem is of één die regelmatig moet worden gewijzigd of uitgebreid. Het systeem is gebaseerd op een centrale besturing die met of zonder applicatiesoftware werkt. De deelnemersposten zijn met elkaar verbonden door middel van een eenvoudige doorlusconfiguratie. Bovendien kunnen andere modules en andere onderdelen zoals camera’s en tolkenposten makkelijk worden gecombineerd om een compleet systeem op maat te maken. Welke deelnemerspost u ook kiest, u kunt altijd vertrouwen op de vele functies die ontworpen zijn om doelmatig en productief te kunnen vergaderen. Het maakt hierbij geen verschil of het nu gaat om eenvoudige kleinschalige vergaderingen of grote meertalige internationale conferenties.

Bekroond Design

De Bosch DCN inbouwserie is bekroond met een design IF Product Design Award. Dankzij een slank bedieningspaneel, een logisch layout een geavanceerde audio- en videotechnologie toepassing heeft dit product deze respectabele award in ontvangst mogen nemen. De DCN serie is verkrijgbaar in een highstyle zilver en donker antraciet afwerking en past hierdoor bij diverse interieurs.

Hoe kunnen gesprekken geleidt of gestuurd worden?

Door het indrukken van de microfoonknop wordt er een spreekverzoek ingediend, herhaalde verzoeken worden automatisch op een wachtlijst gezet. De voorzitter kan de verzoeken noteren en bepaalde sprekers voorrang geven door een prioriteitsknop met attentietoon te bedienen, waardoor gelijktijdig alle andere microfoons van de deelnemersposten worden gedempt. Het systeem beschikt ook over een ‘spreekmodus’, de deelnemers hoeven daarbij geen gebruik te maken van de aan/uit-knop van de microfoon.

Ontworpen voor tolken

De tolkenpost is een veelzijdig, intuïtief hulpmiddel voor tolken. Het ontwerp is gebaseerd op uitgebreide research naar methoden om de taak van de tolken aanzienlijk te verlichten. Vooral voor visueel beperkte tolken is deze post zeer geschikt, omdat de knoppen op logische plekken zitten en deze met geluidsindicaties kunnen reageren. Deelnemers kunnen het kanaal voor de vloertaal of één van de andere 31 vertaalkanalen kiezen met behulp van de ingebouwde verschillende kanalen.

Uitgebreide mogelijkheden

Met het DCN Next Generation Systeem kan efficiënter worden vergaderd dankzij geavanceerde microfoon-, stem- en tolkfuncties. e aanvullende applicatiesoftware betekent nog meer functionaliteit en een nog grotere vergaderefficiëntie. Tot de opties behoren o.a. systeemconfiguratie, synoptische bediening, geavanceerd beheer van de stemrondes, deelnemersdatabase, aanwezigheidsregistratie en toegangscontrole evenals digitale geluidsopnamen bij gebruik van de Meeting Recorder-applicatie.

De DCN Conferentiesoftware Suite van Bosch biedt klanten veel controle- en aanpassingsmogelijkheden. Met de configuratiesoftware kan de beheerder eenvoudig alle gewenste instellingen en
benodigde autorisaties voor elke vergadering configureren. De onderdelen van het DCN conferentiesysteem kunnen op verschillende manieren worden samengevoegd. Het tolksysteem kan worden gecombineerd met een Integrus systeem voor draadloze verdeling van 32 verschillende kanalen. Bovendien is het zo ingesteld dat de totale configuratie kan worden geïnterfaced naar systemen van anderen, waaronder berichtencentrales, en gesproken woord ontruimingssystemen. Aparte touchscreens kunnen onmiddellijk als een oplossing worden toegevoegd voor stemfuncties en directe toegang tot online gegevens.

Het systeem kan net zo klein of groot gemaakt worden als u wenst en is altijd eenvoudig uit te breiden. Het systeem kan tot 4000 deelnemersposten ondersteunen dus ideaal voor grote ruimtes. Het complete pakket is uiterst ergonomisch en de toepassing voor beheerders is geoptimaliseerd voor bediening via standaard touchscreen monitoren.

Waarom een Bosch DCN Next Generation Systeem?

• Geoptimaliseerde structuur en efficiëntie in vergaderingen
• In de praktijk bewezen betrouwbaarheid
• Ultramodern, bekroond ontwerp
• Uitstekende spraakverstaanbaarheid
• 31 vertaalkanalen, plus 1 voor de vloertaal
• Complete voorzieningen voor elektronisch stemmen
• Modulaire softwareoplossingen voor compleet conferentiebeheer
• Flexibele aansluiting voor apparatuur van derden
• Eenvoudige uitbreiding van het systeem met bedrade en draadloze posten

Erkend Bosch conferentiesystemen dealer

BB Systems is officieel erkend Bosch dealer, dit houdt in dat u bij ons ieder Bosch discussiesysteem kunt krijgen. Naast het aanbieden van alle modellen is het personeel van BB Systems getraind om u te kunnen adviseren over alle mogelijkheden die u met Bosch heeft. De speciale training die door Bosch security systems zelf gegeven wordt zorgt ervoor dat medewerkers van BB Systems alles weten over de discussiesystemen zelf, het gebruik en de installatie ervan. Bij ons kunt u terecht voor advies over welk discussiesysteem bij u past maar ook hoe u het beste uit uw vergaderoplossing haalt.

Recente projecten

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op:

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor