Geluidsinstallaties voor zwembaden? Bosch LB20 luidsprekers

bosch_zwembad-premiumsound

Professionele geluidsinstallaties voor zwembaden met luidsprekers van Bosch

In zwembaden is het van noodzakelijk belang dat geluidsinstallaties professioneel geïnstalleerd worden. BB Systems heeft veel ervaring en de juiste leveranciers om hoogwaardige geluidsinstallaties, omroepsystemen en ontruimingsinstallaties te leveren en installeren. Er zijn weinig professionele leveranciers die producten maken die echt geschikt zijn voor deze toepassing in zwembaden. Bosch heeft hier echter wel hoogwaardige oplossingen voor. BB Systems kiest onder andere voor de LB 20 producten van Bosch!

De LB20-serie is het nieuwste lid van de Bosch-familie van commerciële luidsprekers voor binnen- en buitentoepassingen. Deze betaalbare top serie luidsprekers zijn akoestisch afgestemd op dit soort toepassingen en esthetisch verantwoord. Kort omschreven compact en kosteneffectief zonder compromissen.

Gehele LB20 luidspreker series bevatten geen RVS en is uitgebreid getest op basis van IEC 60068-2-60:1995 standaarden (International Electrotechnical Commission). Dit is inclusief corrosie en chloor testen. De resultaten zijn goed bevonden (dit kan middels een document aangetoond worden).

Verder heeft Bosch haar uitgebreide LC1 modulaire inbouwluidsprekerreeks. Ook diverse types bedoeld voor plaatsen met hoge vochtigheid en waar zout -of chloordampen aanwezig kunnen zijn, bijvoorbeeld zwembaden en wellnessresorts. De LC1-reeks staat garant voor een uitstekende weergave van spraak en muziek in openbare ruimtes. De modulaire LC1-reeks is zeer flexibel met betrekking tot gebruik in verschillende typen plafonds. Een unieke eigenschap van deze luidsprekerreeks is dat alle luidsprekers dezelfde diameter en montagemogelijkheden hebben.

lb20-series

Bosch LB20 luidsprekers, een topkeuze voor professionele zwembaden! 

• Ontworpen met de opdrachtnemer in gedachten, met unieke tijdbesparende en prestatie verhogende functies om de installatie te vereenvoudigen.
• Superieure Bosch-kwaliteit met gecontroleerde geluidsdekking voor achtergrondmuziek, voorgrond en omroep.
• Geschikt voor hogere SPL’s voor gebruik in zwembaden maar ook bars, clubs en restaurants.
• Warm en helder geluid.
• Zout- en Chloorbestendig. Geschikt voor moeilijke omgevingen ( uiteraard toetsing op basis van het project).
In combinatie met centrale apparatuur zoals versterkers, mixers, matrixen, omroepmicrofoons, draadloze microfoons bieden wij een totaaloplossing voor zwembaden die betaalbaar, functioneel en voldoet in deze tijd.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar een oplossing voor een geluidsinstallatie in een zwembad of dergelijke toepassing? BB Systems kan u van dienst zijn in advies, nieuwe installaties maar ook het beheer, service en onderhoud aan bestaande geluidsinstallaties. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak!

Recente projecten

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op:

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor